Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Wegens succes zoeken wij een nieuwe collega…

Mecona IT BV is leverancier van o.a. Gereedschapbeheer.nl – een webapplicatie voor het online beheer van gereedschap -, track en trace oplossingen, – en custom made mobiele apps. Onze klanten zijn o.a. bedrijven in de elektro- en installatietechniek, de bouw, de offshore en keuringsbedrijven. We werken in een klein, jong team en vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een:

Applicatie Ontwikkelaar (PHP)

Over de functie

Zoek je een functie vol uitdaging en wil je je snel ontwikkelen tot expert op het gebied van applicatiesoftware? Deel uitmaken van ons jonge, groeiende team? Dit is je kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Jouw rol

Als Applicatie Ontwikkelaar binnen ons team houd je je vooral bezig met het ontwerpen, programmeren en implementeren van applicatiesoftware. Denk hierbij vooral aan webbased database-applicaties en applicaties voor mobile devices zoals tablets en handhelds, waarbij jouw focus voornamelijk op PHP-ontwikkeling ligt. We werken met de allernieuwste methoden en technologieën, en zitten bovenop de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. In deze functie sta je bovendien regelmatig in contact met klanten om ondersteuning te bieden, zowel telefonisch als op locatie.

Jouw profiel

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting Informatietechnologie of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als Applicatie Ontwikkelaar / PHP Developer
 • Je beschikt over goede kennis van en hebt ervaring met object georiënteerd programmeren
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende ontwikkelomgevingen als PHP, HTML/CSS/JavaScript en Java
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en wil blijven groeien

Wat we bieden

 • Een leerzame en uitdagende functie binnen ons groeiende bedrijf
 • Volop carrièrekansen en oog voor jouw unieke talent
 • On-the-job trainingen en externe opleidingen
 • Ruimte en mogelijkheden om je kennis en skills verder te ontwikkelen
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een salaris dat past bij je kennis- en ervaringsniveau
 • Een flexibele en inspirerende werkomgeving

Over ons

Mecona IT BV is leverancier van o.a. Gereedschapbeheer.nl – een webapplicatie met bijbehorende diverse mobiele apps voor het online beheer van gereedschap  – track en trace oplossingen en custom made mobiele apps. Onze klanten zijn o.a. bedrijven in de elektro- en installatietechniek, de bouw, de offshore en keuringsbedrijven. We vinden het belangrijk dat iedere werknemer alles uit zijn of haar talent kan halen en bieden daarom alle ruimte en mogelijkheden om dit te kunnen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgen van externe opleidingen of inzichtgevende trainingen. Alles om jou te ondersteunen in het uitbouwen van je carrière. De groeimogelijkheden binnen ons bedrijf zijn dan ook enorm; waar je interesse ook ligt, we zorgen er samen voor dat je helemaal op je plek zit bij ons!

Reageren op de Applicatie Ontwikkelaar Vacature?

Stuur je motivatiebrief en uitgebreide cv naar sollicitaties@gereedschapbeheer.nl t.a.v. Simone de Geus. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op.

Menu