Altijd inzicht in je materieel

Beheer eenvoudig al je materieel met onze software

Heb je geen inzicht in welk materieel je in je magazijn hebt? Houd je je vast aan een Excelbestand waarin je het overzicht kwijt raakt? Met de online software van Gereedschapbeheer.nl beheer je al jouw gereedschap heel eenvoudig. Zo weet je altijd waar jouw gereedschap zich bevindt, hoeveel ervan aanwezig is en wie welk gereedschap gebruikt.

24/7 inzicht in locaties en keuringsstatus

Gratis proefperiode van 30 dagen

Maatwerkoplossingen mogelijk

De Kok Bouwgroep

“Dankzij de tool van Gereedschapbeheer weet ik altijd waar mijn materieel is.”

Hoe werkt het?

Werken met de online software van Gereedschapbeheer.nl werkt heel eenvoudig.

  1. Zet jouw materieel in onze online beheersoftware
  2. Zie in één overzicht welk materieel waar is
  3. Houd grip op je materieel en kosten

Start de gratis demo
Of download eerst onze brochure

Overzicht op één centrale plek

Met de online software van Gereedschapbeheer registreer je eenvoudig en overzichtelijk al het materieel. Zo weet je niet alleen wat je allemaal hebt, maar ook wie het heeft, waar het zou moeten zijn en wanneer het beschikbaar is om opnieuw uit te geven. Het grote voordeel is dat niet alleen jij toegang hebt, maar ook alle collega’s die daar belang bij hebben. Overzicht op één centrale plaats. In een handomdraai wijs je gereedschap toe of neem je deze weer in, zodat het beschikbaar is voor de volgende gebruiker.

Alle details in één overzicht

Eenvoudig belangrijke informatie inzien over je gereedschap? Ook dat kan met deze software. Je kunt gemakkelijk gedetailleerde informatie van elk gereedschap inzien. Denk bijvoorbeeld aan inkoopinformatie, wanneer de laatste keuring heeft plaatsgevonden en de registratie van onderhoud. Collega’s die toegang hebben, kunnen eenvoudig meldingen maken en handleidingen raadplegen.

Wat wil je nog meer beheren?

Onze klanten hebben ons in de loop van de jaren vaak gevraagd om naast het beheren van materieel ook oplossingen te bieden voor aanverwante beheerwensen. Dit heeft geleid tot meer mogelijkheden, maar met dezelfde eenvoud. Zo kun je onze software ook gebruiken voor:

Registreren

Weten wat je hebt en waar het zou moeten zijn

Ordermanagement

Welke benodigdheden moeten er geboekt worden voor welk project.

Documenten

Bewaar overzichtelijk jouw keuringsformulieren, handleidingen, stroomschema’s en nog veel meer

Wie zijn wij?

Wij snappen dat je jouw materieel goed wil beheren en dat een excelbestand geen oplossing is. Daarom hebben wij software ontwikkeld waar we inmiddels ruim 1.000 bedrijven mee ontzorgen in hun materieelbeheer.

Ontdek zelf het gemak van onze software

Wil jij ook grip op je materieel en frustratie en tijd besparen? Probeer de gratis demo van onze online beheersoftware en ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden.