Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Met een Bluetooth Low Energy (BLE) device kan – in combinatie met de mobiele telefoons van medewerkers en/of met basisstations – gevolgd worden waar uw materieel zich bevindt. BLE heeft geen netwerk nodig van bijvoorbeeld KPN en de devices zijn hierdoor eenvoudiger. Hierdoor is deze oplossing goedkoper dan de track en trace oplossingen via LoRa en Sigfox. Een combinatie is ook mogelijk. Zo kan het kleinere materieel worden voorzien van BLE devices en het grotere en/of kostbaardere materieel van LoRa / Sigfox devices. Tevens biedt deze technologie functies voor de mobiele app. U kunt materieel in de buurt – of in bijvoorbeeld een bus –  snel scannen. En dat maakt het zoekproces een stuk eenvoudiger.

 

GB BLE tag | Smart Bluetooth tag

Bluetooth tracking device Dit Bluetooth Low Energy (BLE) device is klein en relatief goedkoop; locatiebepaling en communicatie worden verzorgd door andere hardware, zoals een mobiele telefoon of een zogenaamd basisstation.

  • Afmetingen (l x b x h) 50 x 24 x 11 mm
  • Zendfrequentie 2 seconde
  • Gegarandeerde batterijduur: 5 jaar
  • Signaalbereik in open veld 100 meter
  • Signaalbereik bij geen line of sight / muren 10 meter
  • Robuuste industriële IP67-behuizing

SmartSpot

SmartSpot

De SmartSpot is een ontvanger welke bijvoorbeeld in een magazijn of in de bus van de monteur geplaatst kan worden. De SmartSpot detecteert de BLE tags in de omgeving en geeft de locatie door naar onze server. Zo weet u altijd exact welk materieel in welke bus of magazijn ligt.

Menu