Mecona IT is FD Gazelle

Mecona IT Is FD Gazelle!

Heel mooi nieuws! Mecona IT B.V. is door het Financieele Dagblad (FD) uitgeroepen tot FD Gazelle 2019, de jaarlijkse ondernemersprijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland! De prijs wordt op 14 november aanstaande uitgereikt in de Philharmonie in Haarlem.

Wij zijn blij én verrast. Mecona IT houdt al jaren een sterke stijgende lijn vast, vooral met onze digitale oplossingen voor het beheer van gereedschappen en materialen, zoals tracking & tracing en keuringsmanagement. Dat is hard werken, waarbij je je in de eerste plaats bezig houdt met de zorg voor permanente kwaliteit, innovatie en groei, niet zozeer met een ondernemingsprijs. Maar dat neemt niet weg dat het een grote stimulans is om bij de FD Gazelle van 2019 te horen.

Een erkenning voor ons bedrijf, maar misschien nog wel meer voor de inzet en de betrokkenheid van ons hele team. Deze FD Gazelle komt iedereen bij Mecona IT toe! De FD Gazelle Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Mecona IT is FD Gazelle