Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

NEN 3140 Elektrisch gereedschap keuren? Kies online Gereedschapbeheer

Kostenbeheersing, arbeidsveiligheid en efficiency zijn in elke branche van wezenlijk belang. Voor zowel de voortgang van het project, als uw eigen magazijn. Of uw bedrijf nu actief is in de bouwoverheidindustrieinstallatietechniek of scheepsbouw. Met online oplossingen maakt Gereedschapbeheer.nl elektrisch gereedschap keuren makkelijker dan ooit. Zo dragen we bij aan de arbeidsveiligheid en efficiency van uw organisatie.

Keuring elektrisch gereedschap volgens NEN 3140 norm

Voor het creëren en onderhouden van een veilige werkplek gaf het Nederlands Normalisatie-instituut de NEN 3140 norm uit. Hierin staan alle criteria voor het beheren en keuren van uw elektrisch gereedschap. Voor meer informatie over de keuring van elektrische arbeidsmiddelen en de NEN 3140 norm: klik hier.

SafetyPAT 3140 apparatentester - elektrisch gereedschap

Met Gereedschapbeheer.nl leest u direct de resultaten van uw elektrisch gereedschap keuring uit.

Met Gereedschapbeheer.nl leest u direct de resultaten van uw elektrisch gereedschap keuring uit. Met onze online tool krijgt u automatisch bericht wanneer het tijd is om uw materieel en gereedschap te keuren. Zo weet u zeker dat u altijd aan de gestelde richtlijnen voldoet.

Nooit meer zoeken naar uw gereedschap

Elektrisch gereedschap raakt in de praktijk nogal eens ‘zoek’. Met alle gevolgen en kosten van dien. Door onze online tool voor gereedschapbeheer voldoet u niet alleen aan de NEN 3140 norm, maar behoort ook het zoekraken van elektrisch gereedschap tot het verleden. U ziet u direct wie wat heeft gebruikt en wanneer. Geen dubbele aankopen meer dus, omdat u altijd weet waar uw materiaal is.

Direct resultaten keuring elektrisch gereedschap uitlezen

Keurt u uw elektrisch gereedschap met een apparatentester? Gereedschapbeheer koppelt uw apparatentester aan de tool. Keuringsresultaten leest u direct uit. De gegevens worden verwerkt en de certificaten zijn gelijk beschikbaar onder het betreffende arbeidsmiddel. Eindeloos bijwerken van uw administratie en onoverzichtelijke Excellijsten behoren hiermee tot het verleden. Certificaten hoeven ook niet meer geprint en of verstuurd te worden. De persoon die de certificaten wil ontvangen, downloadt ze direct vanuit de applicatie. Heel gemakkelijk, vanaf zijn of haar eigen computer.

De Gereedschapbeheer.nl tool ondersteunt apparatentesters van Nieaf Smitt, Fluke, Metrel, Megger, Sonel en Gossen Metrawatt. We leveren zelf ook hardware, voor de perfecte schakel met onze software.

Menu