Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Het keuren en inspecteren van gereedschap is niet langer een tijdrovende aangelegenheid. Gereedschapbeheer ontwikkelde een app, die niet alleen gebruiksvriendelijk is en snel werkt, maar ook een einde maakt aan de papieren rompslomp: GB Inspect.

Keur uw gereedschappen met een tablet

Tijdens het keuren van gereedschappen, hijsmiddelen, ladders, steigers, etc. voert u direct de gegevens in op uw tablet. Op elke gewenste locatie. Geen internet? GB INSPECT slaat uw gegevens offline op en werkt de database bij zodra u weer online bent. U hoeft geen formulieren of Excelbestanden in te vullen. De eerder door uzelf gedefinieerde checklisten kunnen direct op de tablet worden ingevuld. Alle informatie  over de keuringen wordt opgeslagen op de tablet. GB INSPECT is gebruiksvriendelijk, gebruikt weinig energie en is – dankzij de tablethardware – razendsnel. U beschikt altijd over de meest actuele informatie omtrent het keuren van uw gereedschappen, hijsmiddelen, brandblussers, etc. Uiteraard is het systeem optimaal beveiligd.

GB Inspect

GB Inspect; de app voor online inspecties

Functies van GB Inspect:

  • Invoeren nieuwe arbeidsmiddelen/gereedschappen.
  • Wijzigen arbeidsmiddelen/gereedschappen.
  • Overzichtelijke schermen met handige zoek- en filtermogelijkheden waardoor te inspecteren middelen snel terug te vinden zijn.
  • Scannen van 1D/2D barcode en/of rfid.
  • Toewijzen van het arbeidsmiddel aan een gebruiker/project/klant/locatie.
  • Aanpassen van de keuringstatus van het arbeidsmiddel.
  • Invoeren inspectielijsten waarbij het resultaat van de inspectie direct wordt verwerkt in de status van het betreffende arbeidsmiddel.
  • Offline database met automatische synchronisatie met de online database.
  • Benieuwd? Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en keur en inspecteer uw gereedschap in een handomdraai!

Wilt u ook altijd beschikken over de meest actuele informatie omtrent het keuren van uw gereedschappen, hijsmiddelen, etc. ? Neem contact met ons op of vraag de gratis demo aan.

Lees de ervaringen van onze klanten in de industrie.

Downloaden

App store

De GB Inspect app kan gedownload worden vanuit de Apple App Store of Google Play Store (zoek op GB Inspect).
U kunt hier de handleiding downloaden.

 

Menu