Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Naast software voor het vergemakkelijken van uw gereedschapbeheer bieden wij ook hardware aan. Deze vormt een perfecte schakel met onze software. Zo brengen we de online en offline wereld van Gereedschapbeheer samen.

Point Mobile PM90 Barcode Scanner

Erg handig voor het magazijn.

De Point Mobile PM90 brengt elegantie en snelheid samen. In combinatie met de GBScan scannerapp kunt u zeer snel en mobiel middelen uitgeven vanuit uw magazijn. De PM90 werkt stand-alone en communiceert direct met de Gereedschapbeheer.nl server. 

 

Point Mobile PM90 UHF Rfid Scanner

Pistol Grip UHF Rfid reader voor PM90.

De PM80 handheld barcode scanner met RFID gunDe PM90 UHF Rfid scanner is ideaal om uw PM90 uit te breiden met een UHF Rfid reader. Onze GBScan scannerapp is volledig voorbereid voor dit device. Ook kunt u hiermee uw tags geschikt maken voor het werken met de SafetyPAT 3140 in combinatie met UHF Rfid tags. 

 

Datalogic Gryphon i GD4400 2D barcode scanner

Ideaal voor gebruik in combinatie met onze magazijn in- en uitgifte schermen.

Barcode scannerDe Gryphon 4000 serie behoort tot de top van datagegevens verzamelende apparaten van Datalogic. Moeiteloos te koppelen aan een PC met de software van Gereedschapbeheer.

Unitech TB128 tablet

IP-65 gecertificeerde, robuuste tablet met geïntegreerde barcodescanner en (optionele) RFID scanner.

Unitech TB120

De Unitech TB128 is een Rugged Tablet PC voorzien van Android 6. Het 7’’ scherm beschikt over Gorilla Glass3. Dit duurzame glas zorgt voor een uitstekende weergave en dat de levens- en gebruiksduur van de tablet aanzienlijk wordt vergroot. De TB128 kan uitgerust worden met een geïntegreerde barcode scanner, RFID en NFC. Dit in combinatie met de totaalcommunicatie (4G, WLAN, Bluetooth en GPS) zorgt ervoor dat deze tablet geknipt is voor industriële toepassingen in combinatie met onze GB Inspect App

Tablet met beschermhoes

Keuren en inspecteren met een tablet.

Samsung Nexus 10Onze GBInspect App werkt ook prima met een consumenten tablet. Een prijsbewuste oplossing maar toch robuust in combinatie met een Otterbox of Gumdrop Case.
In overleg met u selecteren we de op dat moment meest geschikte tablet en voorzien hem voor u van een hoes waardoor hij nauwelijks onderdoet voor een industriële tablet.

 

Materieel tracking devices

Gereedschapbeheer.nl werkt samen met diverse partners voor het leveren van de juiste tracking devices voor uw toepassing. Klik op deze link voor meer informatie.

 

Labels, printers en tags

Wilt u uw materieel gaan voorzien rfid tags of van labels met barcode? Wij werken samen met gespecialiseerde partners die u hierin kunnen adviseren. Zij selecteren voor u de voor uw toepassing meest geschikte apparatuur welke goed werkt in combinatie met onze software. Klik op deze link voor meer informatie.

Menu