Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Wegens succes zoeken wij een nieuwe collega…

Mecona IT is leverancier van o.a. Gereedschapbeheer.nl, een webapplicatie voor online materieelbeheer. Onze klanten zijn o.a. bedrijven in de elektro- en installatietechniek, de bouw, industrie, de offshore en keuringsbedrijven. We werken in een klein, jong team en vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een: 

Support Medewerker

In deze functie houd je je vooral bezig met het eerstelijns telefonisch ondersteunen van onze klanten. Daarnaast willen we je graag inzetten voor implementatie nieuwe klanten, testwerkzaamheden en het implementeren van applicatiesoftware. Het gaat hier vooral om webbased database-applicaties en applicaties voor mobile devices zoals tablets en handhelds.

Functie eisen:

Voor de functie van Support Medewerker zoeken we kandidaten die voldoen aan de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde MBO-ICT opleiding niveau 4 (richting Applicatie- en Mediaontwikkelaar of vergelijkbaar).
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent daadkrachtig, klantgericht en je toont initiatief.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je houdt van nieuwe uitdagingen.
  • Je bent nieuwsgierig en ambitieus.

Uitdaging en carrière

Wil je doorgroeien naar een Developer-functie? Dat kan bij ons. Wij zorgen voor on-the-job trainingen en externe opleidingen om je verder te ontwikkelen in deze functie.

Of wil je doorgroeien naar een Sales-functie? Ook dat kan bij ons. Natuurlijk zorgen we er dan ook dat je de nodige trainingen en opleidingen kunt volgen.

Zoek jij een baan met inspirerende uitdagingen? Dan zoeken wij jou. Werken bij Mecona IT betekent werken in een jong en snel groeiend bedrijf met leuke collega’s en meer dan voldoende carrière-kansen!

Reageren?

Stuur je motivatiebrief en uitgebreide cv naar sollicitaties@gereedschapbeheer.nl t.a.v. Simone de Geus. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op.

Menu