Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Veel van onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de installatietechniek en hebben – met behulp van Gereedschapbeheer.nl – nu een goed zicht op status en keuring van hun gereedschappen. Onderstaand een kleine selectie van ervaringen:

Siem Vriend, hoofd afdeling Inbedrijfstelling van Cofely Energy & Infra

Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen. Wij hebben barcodes op ons gereedschap aangebracht waardoor ons gereedschap eenvoudig is te identificeren. Onze medewerkers kunnen op elke gewenste plek inloggen om een bepaald type gereedschap te traceren. Een internetverbinding is voldoende. Voorheen waren daar vele telefoontjes met daarmee belaste collega’s voor nodig. De ingebouwde catalogus met illustraties van de gereedschappen werkt bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Het is een adequaat controle-instrument. Onze mensen zijn zich inmiddels veel bewuster van de kosten en het efficiënte gebruik van gereedschap. Het systeem geeft ons bovendien inzicht in de kosten en het gebruik van ons gereedschap. Daar stemmen wij investeringen op af. De database wordt geïmporteerd naar onze financiële administratie, waardoor de kostendoorberekening naar de projecten eenvoudig is. Er is veel interactie met Gereedschapbeheer.nl. Zo blijft onze applicatie voor Gereedschapbeheer.nl goed afgestemd op onze specifieke situatie. De prijs/kwaliteit-verhouding is dan ook absoluut zeer goed te noemen”


Mees Hazeleger, Unit Manager bij BAM Techniek Regio Amsterdam

Enkele maanden geleden zijn we als regio overgestapt van onze vorige leverancier naar Gereedschapsbeheer.nl, mogelijk dat de overige regio’s ook gaan aanhaken. De voordelen t.o.v. onze vorige leverancier zijn de eenvoud en het bediengemak. Bijvoorbeeld door het eenvoudig aanmaken van gast accounts voor onze medewerkers is de beleving bij onze mensen over waar ze nu verantwoording op hebben fors toegenomen, met nu al merkbaar resultaat, vermissing en verloren gereedschap neemt af. In het verleden hebben we wensen bij onze vorige leverancier neergelegd om de programmatuur aan te passen op sommige onderdelen, meestal resulteerde dit in een negatieve reactie. Recentelijk hadden we de wens om binnen Gereedschapsbeheer.nl meerdere basismodellen gelijkertijd te kunnen aanpassen, bijvoorbeeld categorieën. Binnen twee weken was deze wijziging doorgevoerd en operationeel! Daarnaast is het eenvoudig om een kostenuitdraai te maken per project of medewerker aangaande de “huur” van het projectgereedschap per projectnummer. De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

De implementatie ging zeer voorspoedig. Een kopie van onze oude database is ingelezen en was binnen een week operationeel. Al met al hebben we een zeer prettige samenwerking met Jim en Edwin, korte lijnen, duidelijke afspraken.

Bovenstaande is slechts een weergave van e.e.a., als directie team van regio Amsterdam zijn we zeer content met onze keuze.


Cofely Cogas Van Dijnsen Bam Techniek Brabamij Linthorst Installatietechniek TAO Rental Elektro Techniek Renegade Bakker Repair Breijer Bakker Repair Van Vuuren Energiewacht Groep Kentech Joulz Zondervan Erem Neeleman Installatietechniek VSE MH Service & Fleetmanagement Alliander Bilfinger Volta Limburg Seijsener Rekreatietechniek Kemkens Hokamo Alfen De Solar Store Weiss Technik Nederland Abucon D&S Process Solutions Kooiker Installatie Freek van Os Remon ATAG Malo Installatietechniek Feenstra Rovitech Homma Energiewacht Assen Chiel Siemers Sunneroo Schermer Twe-O Electric Comfort Multiservice Limburg TechTron
Menu