Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Gereedschapbeheer.nl heeft release 2.10 uitgebracht. Deze nieuwe release bevat een aantal zeer interessante uitbreidingen

Koppeling met NEN3140 apparatentesters

Vanaf nu is het mogelijk NEN3140 test instrumenten aan uw PC te koppelen en direct uit te lezen naar de Gereedschapbeheer.nl database. De keuringsresultaten worden vervolgens aan het juiste id gekoppeld en de keuringsstatus en keuringsdatum worden automatisch aangepast. Tevens is het mogelijk keuringsrapportages af te drukken waarin de meetresultaten zijn opgenomen.

Certificatenbeheer

Certificaten met een beperkte geldigheid dienen op tijd vernieuwd te worden. De nieuwe module “certificatenbeheer” biedt de mogelijkheid  om de einddatum van het certificaat in te voeren waarop Gereedschapbeheer.nl voor het verstrijken van de geldigheid een notificatie zal sturen opdat u niet vergeet uw certificaten te vernieuwen.

Overig

De interface van Gereedschapbeheer.nl is wederom sterk verbeterd. Door toevoeging van Ajax technologie kunnen vele wijzigingen nu uitgevoerd worden zonder paginavernieuwing waardoor de gebruiker meer het gevoel heeft met een desktop applicatie te werken.

De vrij te definiëren velden kunnen nu ook ingesteld worden als keuzelijst. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk een extra veld “afdeling” toe te voegen waarbij de gebruiker kan kiezen uit de afdelingen binnen uw organisatie.

De privileges zijn daar waar nuttig instelbaar gemaakt. Zo kunt u er nu bijvoorbeeld voor kiezen of een leidinggevende de rechten krijgt om een arbeidsmiddel te verwijderen.

Menu