Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Het beheren van de opleidingscertificaten van uw medewerkers is voor uw afdeling HRM vaak een intensieve klus. Zeker wanneer gewerkt wordt met papieren personeelsdossiers kan de administratie van opleidingscertificaten veel tijd kosten. Zou het niet ideaal zijn altijd en overal een digitaal inzicht van de actuele gegevens te hebben? Zodat u direct kunt zien welke opleidingscertificaten gehaald zijn en welke moeten worden verlengd en aangevraagd? En per medewerkersfunctie op kunt geven welke certificaten benodigd zijn? Probeer het eens gratis uit met de webtool en app van Gereedschapbeheer. Met slechts een tablet heeft u altijd toegang tot de certificaten en werkt u wijzigingen eenvoudig bij. U heeft altijd overzicht van de nog te behalen certificaten per medewerker. Dat voorkomt verrassingen en aansprakelijkheidstelling bij eventuele calamiteiten.

Gereedschapbeheer, ook voor de registratie van opleidingscertificaten.

Menu