Koppelen met de software van Gereedschapbeheer.nl

  Eenvoudig gegevens uitwisselen tussen verschillende systemen.

  Met een koppeling hoef je nooit gegevens dubbel in te voeren of handmatig over te nemen. Door slim data te combineren krijg je meer inzicht. Met onze standaard koppelingen dan wel standaard API maak je heel eenvoudig een koppeling met jouw andere software systemen.

  ✅ Nooit meer data dubbel invoeren.
  ✅ Data verrijken.
  ✅ Slim combineren van systemen.

  Geen data dubbel hoeven invoeren

  Gegevens van bijvoorbeeld arbeidsmiddelen, projecten of gebruikers kunnen automatisch overgenomen worden uit bijvoorbeeld jouw ERP systeem. Zo hoef je data nooit dubbel in te voeren en heeft de materieelbeheerder altijd direct de beschikking over de meest actuele gegevens. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om onderhoudsgegevens uit te wisselen zodat deze kosten ook inzichtelijk zijn in jouw financiële administratie.

  Planning en werkbonnen

  Werk je met een fieldservice applicatie? Dan wil je graag gegevens over de planning, gereedschappen en keuringen of onderhoud kunnen uitwisselen.

  Track en Trace

  Werk je met een fleetmanagement- of rittenregistratiesysteem? Dan wil je graag de locatie, kilometerstand en draaiuren van jouw materieel delen met Gereedschapbeheer.nl.

  Kosten boeken op jouw projecten

  Kosten op basis van huur doorberekenen op jouw projecten gaat zeer eenvoudig door te koppelen met jouw financiële administratie.

  Facturering

  Keur jij voor derden? Dan wil je graag de door jou uitgevoerde werkzaamheden kunnen factureren. Door te koppelen met jouw fieldservice applicatie kan na het tekenen van de werkbon direct ook de factuur eruit.