Magazijnbeheer software

Hogere efficiëntie en kostenbesparing dankzij de GB Scan app van Gereedschapbeheer.nl

Met de magazijnbeheer software van Gereedschapbeheer.nl bespaar je flink op materieelkosten. Door in- en uitgaande goederen goed te registreren, beperk je het risico op fouten en houd je optimaal zicht op de inzet en voorraad van jouw gereedschappen en goederen.

✅ Eenvoudig en efficiënt magazijnbeheer
✅ Inzicht in de actuele voorraad van jouw bedrijfsmiddelen.
✅ Kosten besparen door maximale inzet van jouw bedrijfsmiddelen.
✅ Weten wie wat meenement en waar het gebruikt wordt.
✅ Nooit meer misgrijpen

GB Scan app: dé oplossing voor magazijnbeheer software

De GB Scan app van Gereedschapbeheer.nl is snel en eenvoudig in gebruik. De scanner werkt met een moderne gebruikersinterface, waarmee je vlot aan de slag kunt.

Barcode- en RFID-scanning

De innovatieve barcode- en RFID-scanning maakt dat je razendsnel producten in- en uit kunt geven. Direct aan de juiste gebruiker of aan het juiste project. Je koppelt gemakkelijk goederen aan een RFID-tag of voorziet ze van een barcode.

Materieel keuring

GB Scan geeft je bij inname een seintje als goederen gekeurd moeten worden en uitgifte is niet mogelijk als goederen gekeurd moeten worden. Zo werkt jouw personeel nooit meer met ongekeurd gereedschap.

Goederen controle

De artikelen worden direct op het juiste project in- of afgeboekt. Het zogeheten ‘afscannen’ van bijvoorbeeld een pallet goederen maakt de controle van een zending een fluitje van een cent.

Altijd materieel gegevens bij de hand, ook offline

De GB Scan app werkt ook offline. Handig als je bijvoorbeeld even in een container of op andere locatie bent en de verbinding wegvalt. De GB Scan app slaat alle gegevens automatisch op en werkt de database bij zodra je weer online bent.

GB Scan app voor magazijnbeheer

✅ Razendsnel middelen in- en uitgeven
✅ Goederen direct boeken op de juiste gebruiker of project
✅ Eenvoudig controleren van de inventaris
✅ Werkt ook offline
✅ Moderne, gebruiksvriendelijke interface