Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Wegens succes zoeken wij een nieuwe collega…

Mecona IT BV is leverancier van o.a. Gereedschapbeheer.nl – een webapplicatie voor het online beheer van gereedschap -, track en trace oplossingen, – en custom made mobiele apps. Onze klanten zijn o.a. bedrijven in de elektro- en installatietechniek, de bouw, de offshore en keuringsbedrijven. We werken in een klein, jong team en vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een:

Test Automation Engineer

Over de functie

Zoek je een functie vol uitdaging en wil je je snel ontwikkelen tot expert op het gebied van test automation? Deel uitmaken van ons jonge, groeiende team? Dit is je kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Jouw rol

Als Test Automation Engineer binnen ons team houd je je vooral bezig met het ontwerpen, programmeren en implementeren van automatische tests. Daarnaast verwachten we van jou een actieve bijdrage bij het verder automatiseren van de softwareontwikkeling (CI/CD). Een afwisselende en uitdagende baan dus waarbij je in een klein team direct betrokken bent bij het eindresultaat!

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met het testen van software en bijbehorende testtools
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en wil blijven groeien
 • Nauwkeurig, analytisch sterk, sociaal vaardig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat we bieden

 • Een leerzame en uitdagende functie binnen ons groeiende bedrijf
 • Volop carrièrekansen en oog voor jouw unieke talent
 • On-the-job trainingen en externe opleidingen
 • Ruimte en mogelijkheden om je kennis en skills verder te ontwikkelen
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een salaris dat past bij je kennis- en ervaringsniveau
 • Een flexibele en inspirerende werkomgeving

Over ons

Mecona IT BV is leverancier van o.a. Gereedschapbeheer.nl – een webapplicatie met bijbehorende diverse mobiele apps voor het online beheer van gereedschap  – track en trace oplossingen en custom made mobiele apps. Onze klanten zijn o.a. bedrijven in de elektro- en installatietechniek, de bouw, de offshore en keuringsbedrijven. We vinden het belangrijk dat iedere werknemer alles uit zijn of haar talent kan halen en bieden daarom alle ruimte en mogelijkheden om dit te kunnen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgen van externe opleidingen of inzichtgevende trainingen. Alles om jou te ondersteunen in het uitbouwen van je carrière. De groeimogelijkheden binnen ons bedrijf zijn dan ook enorm; waar je interesse ook ligt, we zorgen er samen voor dat je helemaal op je plek zit bij ons!

Reageren op de vacature?

Stuur je motivatiebrief en uitgebreide cv naar sollicitaties@gereedschapbeheer.nl t.a.v. Simone de Geus. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op.

Menu