Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Het gebruik van een persoonlijke toegangspas kan organisaties veel narigheid besparen. Het wordt ongewenste bezoekers immers een stuk moeilijker gemaakt om zich toegang tot uw pand te verschaffen. Maar het beheer van toegangspassen en sleutels kan soms hoofdbrekens bezorgen. Door middel van een goede administratie wilt u voorkomen dat toegangspassen en sleutels kwijt raken. Als dit handmatig wordt gedaan, kan dat een forse tijdsinspanning betekenen voor uw medewerkers. Het invoeren en bijwerken van Excelbestanden is erg arbeidsintensief. Met de gebruiksvriendelijke app en online tool van Gereedschapbeheer maakt u het uzelf en uw medewerkers gemakkelijk. Met de online tool beheert u wie wanneer een toegangspas heeft gekregen en bewaakt u dat de toegangspas ook weer retour komt. Wijzigingen zijn eenvoudig door te voeren. Dankzij het online systeem heeft u bovendien altijd en overal toegang tot de juiste gegevens van elke toegangspas. En dat is wel zo veilig. Probeer eens vrijblijvend uit hoe u uw toegangspassen nog optimaler kunt inzetten voor uw bedrijf en vraag de gratis demo aan.

Menu