Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Het keuren van trappen en ladders dient u uit te voeren volgens de eisen van NEN 2484. Deze norm stelt eisen aan draagbaar materiaal, zoals ladders en trappen. Om aan deze eisen te voldoen bent u verplicht periodieke inspectie uit te laten voeren. Deze gegevens moeten vastgelegd worden om te voorkomen dat u aansprakelijk wordt gesteld voor eventuele schade, mochten zich calamiteiten of ongelukken voordoen.

Afbeelding trappen

Trappen

Maak daarom gebruik van gereedschapbeheer voor het keuren van trappen en laders volgens NEN 2484. De tool is eenvoudig in gebruik en u heeft altijd inzicht in de actuele gegevens. Papieren rompslomp behoort tot het verleden. Zo bespaart u niet alleen geld, maar werkt u ook aan een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Trappen en ladders keuren? Probeer nu gratis de tool uit!

Menu