Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Zijn kwaliteit en veiligheid van materieel essentieel voor u en uw bedrijf? Dan is Gereedschapbeheer.nl de onmisbare alles-in-één oplossing! Met Gereedschapbeheer.nl houdt u overzicht over de keuringsstatus, de locatie, het onderhoud en de kosten van uw materieel. Ook voor keurings- en inspectiebedrijven is Gereedschapbeheer.nl zeer geschikt. De applicatie heeft diverse tools voor het keuren en snel verwerken van keuringsresultaten. Uw klanten kunnen desgewenst zelf inloggen en certificaten downloaden.

Eindgebruikers

Zeker voor bedrijven met veel materieel is het belangrijk goed inzicht te hebben in de locatie en status van het materieel. Gereedschapbeheer.nl biedt u diverse mogelijkheden om snel en efficiënt te kunnen keuren en de keuringsresultaten te verwerken. U heeft altijd inzicht in locatie, status en kosten van uw materieel. Bij een eventuele controle van VCA of ISO kunt u snel de nodige certificaten overleggen. Gereedschapbeheer.nl helpt u bij het verminderen van de papieren rompslomp.

Keuring en inspectiebedrijven

Ook voor keurings- en inspectiebedrijven is Gereedschapbeheer.nl zeer geschikt. U kunt het materieel van al uw klanten beheren in één overzichtelijk database. De applicatie kent diverse mogelijkheden voor het keuren en snel verwerken van de keuringsresultaten. Zo kunt u bijvoorbeeld inspecties uitvoeren met uw tablet, ook zonder internet. Nadat de tablet weer verbinding maakt met internet worden de inspectieresultaten ge-upload. Vervolgens kunt u met één druk op de knop de certificaten voor uw klant afdrukken, of u laat uw klant zelf inloggen en zijn certificaten downloaden. Hiermee biedt u uw klanten continu inzicht in de status van hun arbeidsmiddelen. Inspectiebedrijven kunnen tot 25 klant-accounts toevoegen zonder dat wij daar extra abonnementskosten voor rekenen.

Menu