Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Gereedschapbeheer.nl is uitermate geschikt voor iedereen waarvoor de kwaliteit en veiligheid van het materieel belangrijk is. Met de online tool van Gereedschapbeheer.nl houdt u overzicht over de keuringsstatus, de locatie, het onderhoud en de kosten van uw materieel. Ook voor keurings- en inspectiebedrijven is Gereedschapbeheer.nl zeer geschikt. De applicatie kent diverse tools voor het keuren en snel verwerken van keuringsresultaten. Ook kunt u uw klanten laten inloggen en certificaten laten downloaden.

Eindgebruikers

Zeker voor bedrijven met veel materieel is het belangrijk goed inzicht te hebben in de locatie en status van het materieel. Gereedschapbeheer.nl biedt u diverse mogelijkheden om snel en efficiënt te kunnen keuren en de keuringsresultaten te verwerken. U heeft altijd inzicht in locatie, status en kosten van uw materieel. Bij een eventuele controle van VCA of ISO kunt u snel de nodige certificaten overleggen. Gereedschapbeheer.nl helpt u bij het verminderen van de papieren rompslomp.

Keuring en inspectiebedrijven

Ook voor keurings- en inspectiebedrijven is Gereedschapbeheer.nl zeer geschikt. U kunt het materieel van al uw klanten beheren in één overzichtelijk database. De applicatie kent diverse mogelijkheden voor het keuren en snel verwerken van de keuringsresultaten. Zo kunt u bijvoorbeeld inspecties uitvoeren met uw tablet, ook zonder internet. Nadat de tablet weer verbinding maakt met internet worden de inspectieresultaten ge-upload. Vervolgens kunt u met één druk op de knop de certificaten voor uw klant afdrukken, of u laat uw klant zelf inloggen en zijn certificaten downloaden. Hiermee biedt u uw klanten continu inzicht in de status van hun arbeidsmiddelen. Inspectiebedrijven kunnen tot 25 klant-accounts toevoegen zonder dat wij daar extra abonnementskosten voor rekenen.

Menu