Gereedschapbeheer.nl
Nieuwsbrief maart 2013

 

Beste relatie,

Met deze nieuwsbrief voorzien wij u kort en krachtig van informatie. Over de nieuwste tools van Gereedschapbeheer, maar ook over ontwikkelingen in ons vak. Zodat u snel in kunt spelen op de laatste informatie en up-to-date blijft als het gaat om uw online gereedschapbeheer.

Lees alles over onze nieuwe site, het belang van een Escrow mantelovereenkomst en ervaar hoe onze opdrachtgevers een efficiencyslag maken door te het werken met de online applicatie van Gereedschapbeheer.

 

Nieuwe website Gereedschapbeheer

Sinds kort is onze nieuwe website online. Met een nog beter overzicht van onze aanpak. Gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid staan daarbij voorop, net zoals dat geldt voor onze online applicaties. De professionele en frisse uitstraling past bij wat wij met Gereedschapbeheer beogen. Namelijk: uw zorg uit handen nemen als het gaat om de registratie en het beheer van uw gereedschappen. Zodat u altijd een up-to-date overzicht heeft in keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel. Vlot, eenvoudig en toegankelijk.

En zo is de site ook opgebouwd. U kunt snel en overzichtelijk vinden wat u zoekt, ons volgen op de social media én u direct voor een gratis demoaccount registreren. Bovendien vindt u informatie over de laatste richtlijnen, de nieuwste ontwikkelingen in ons vak én de ervaringen van onze klanten.

We horen graag uw mening over www.gereedschapbeheer.nl en staan open voor eventuele verbeterpunten!

Materiaalbeheer---magazijnb

 

SaaS Escrow bewijst zich in de praktijk

Gereedschapbeheer heeft de continuïteit van haar opdrachtgevers hoog in het vaandel. Daarom bieden wij onze klanten al enige tijd de mogelijkheid deel te nemen aan een zogeheten Escrow-mantelovereenkomst. Een escrow-overeenkomst garandeert dat de klant in bepaalde gevallen kan beschikken over de laatste broncode van het softwarepakket waarvoor de overeenkomst gesloten is. Een belangrijk issue voor de eindgebruiker van het pakket, omdat zijn of haar bedrijfsvoering hiervan afhankelijk kan zijn. Gereedschapbeheer werkt samen met de SaaS-Escrow provider Escrow4all.

Hoe belangrijk een dergelijke overeenkomst is, bleek onlangs weer eens in de praktijk. Toen de SaaS-CMS provider van een onderwijsinstelling failliet ging, nam Escrow4all direct de hostingverplichtingen over. Hierdoor konden de website en de webapplicatie – ondanks het faillissement - ongestoord blijven functioneren. Vier weken na het faillissement vond de curator een branchegenoot die de boedel overnam. De opdrachtgever heeft van dit hele traject geen enkele hinder ondervonden in zijn dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Update Gereedschapbeheer

Achter de schermen werken we voortdurend aan de optimalisatie van onze online tool voor Gereedschapbeheer. Binnenkort lanceren wij de nieuwste versie, die weer een extra hoeveelheid gebruiksgemak zal opleveren en aan de laatste ontwikkelingen is aangepast! Wij houden u op de hoogte!

Slider afbeelding

 

Nieuwe klanten Gereedschapbeheer

Houcon Groep. Het internationale bedrijf Houcon gaat onze online tool inzetten voor het beheren van hun materieel. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van port-handling materiaal, hijs- en hefwerktuigen, offshore installatie en logistieke transportoplossingen.

Afval Energie Bedrijf, het grootste afvalverwerkingsbedrijf van Eoropa, ziet de voordelen van Gereedschapbeheer.nl. Het AEB, onderdeel van de Gemeente Amsterdam, wil een maximale bijdrage leveren aan een duurzame maatschappij. De overstap naar Gereedschapbeheer.nl is dan ook een logische. De tool zorgt er immers voor dat minder materieel zoek raakt en dat keuringen en kalibraties op tijd verlopen. Kortom; een betere en veiligere productiviteit.

 

Alfa Technical Installations is gevestigd in Lokeren, Belgie. Dit bedrijf in o.a. elektrische installaties, piping en ventilatiesystemen is een grote speler op de Belgische markt. Om hun workflow te verbeteren gebruiken ze onze online tool.


Buitendijk Techniek. Onze nieuwe gebruiker is gevestigd in Zwijndrecht en ontwerpt, produceert en levert machines, kranen en toegangspaden voor o.a. de lucht- en scheepvaart. Met Gereedschapbeheer.nl ontvangen ze onder andere via een emailnotificatie een bericht als hun materieel gekeurd moet worden. Een van de grote voordelen van ons systeem.

Ronmach. Dat materieel goed onderhouden en beheerd moet worden, weet Ronmach als geen ander. Het inspecteren en keuren hiervan is hun dagelijks werk. Het bedrijf in de mobiele industrie en bouwtechniek maakt dan ook gebruik van onze online tool waardoor ze nog efficiënter kunnen werken.

Brabamij

Brabamij NV, alweer de tweede Vlaamse klant, is een onderneming met een 100-tal werknemers. Hun werkzaamheden bestaan onder andere uit de aanleg en renovatie van nutsleidingen, aansluitingen voor gas en elektriciteit, vervangen van gas- en elektriciteitsmeters.

Hof & Frieling

Hof & Frieling engineert, produceert en monteert staal-, rvs- en aluminiumconstructies. Veelal in opdracht van de sectoren bouw, infra en industrie produceren zij metaalconstructies volgens klantspecificaties.

 

 

Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24 uur per dag, zeven dagen per week volledig geinformeerd, ook via smartphone
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per email automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode mogelijk
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer.nl is een online tool om de status van al uw materialen overzichtelijk bij te houden en alle keuringstermijnen inzichtelijk te hebben. Probeer hier de gratis demo uit.

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact op met Gereedschapbeheer
072-7111283 of reply op dit bericht.