Gereedschapbeheer.nl
Nieuwsbrief september 2013

Beste relatie,

Met deze nieuwsbrief voorzien wij u kort en krachtig van informatie. Over de nieuwste tools van Gereedschapbeheer, maar ook over ontwikkelingen in ons vak. Zodat u snel in kunt spelen op de laatste informatie en up-to-date blijft als het gaat om uw online gereedschapbeheer.

Lees alles over onze nieuwe tablet app, beurs elektrotechniek, nieuwe ontwikkelingen en ervaar hoe onze opdrachtgevers een efficiencyslag maken door te het werken met de online applicatie van Gereedschapbeheer.

Nieuwe app voor keuren met een tablet

Gereedschapbeheer werkt voortdurend aan de optimalisering van haar diensten. De wensen van onze  opdrachtgevers bepalen daarin onze koers. Daarom ontwikkelden wij onlangs een app, waarmee u gereedschappen keurt met behulp van een tablet. Eenvoudig en razendsnel. De app – GB Inspect – bespaart niet alleen tijd, maar maakt ook een einde aan de papieren rompslomp. Immers, het invullen van formulieren en Excelbestanden hoort tot het verleden. U logt eenvoudig in op elke gewenste locatie en kunt direct aan de slag. Zelfs als er geen internetverbinding is, worden de gegevens opgeslagen tot u weer online bent. Lees meer over GB Inspect en vraag vrijblijvend de demo-app aan.

GB Inspect

Gratis tablet op Elektrotechniek 2013!

Gereedschapbeheer in aanwezig op Elektrotechniek 2013, die plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht van 30 september tot 5 oktober. Wij lanceren daar onze GB INSPECT app, waar u heel efficiënt mee kunt keuren en inspecteren. Onder de bezoekers van onze stand verloten we een Android tablet. 

Update Gereedschapbeheer

Achter de schermen werken we voortdurend aan de optimalisatie van onze online tool voor Gereedschapbeheer. Met release 2.16 heeft Gereedschapbeheer.nl weer een flink aantal uitbreidingen en verbeteringen doorgevoerd. Werken met Gereedschapbeheer.nl gaat nu nog efficiënter en door de diverse extra functies die we hebben toegevoegd ervaart u nu nog meer gemak. Kijk op onze website voor de nieuwe functies.

Nieuwe klanten Gereedschapbeheer

 

LouisReyners

 

Altop

Linthorst Installatietechniek

 willteco

westerik

TenBrinke

 

 

Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24/7 volledig geïnformeerd, ook via smartphone en tablet
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per email automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer is een online tool voor actuele informatie over al uw materialen én keuringstermijnen. Probeer hier de gratis demo uit.

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u een tip voor onze nieuwsbrief of wilt u uw ervaringen met Gereedschapbeheer.nl of de nieuwe app GB Inspect met ons delen? Neem dan contact met ons op.
072-7111283 of reply op dit bericht.