Gereedschapbeheer.nl

Nieuwsbrief Gereedschapbeheer.nl

 Beste relatie,

Met deze nieuwsbrief voorzien wij u kort en krachtig van informatie. Over de ontwikkelingen van Gereedschapbeheer. Zodat u snel in kunt spelen op de laatste informatie en up-to-date blijft als het gaat om uw online gereedschapbeheer.

Tablet app wint steeds meer terrein!

Onze onlangs geïntroduceerde tablet app GB Inspect blijkt te voldoen aan een langgekoesterde wens voor veel organisaties. Immers, het gebruikersgemak is groot en de tijdsbesparingen aanzienlijk. Uw Excellijsten behoren tot het verleden, met slechts een tablet verzorgt u de keuringen. En dat kan zelfs als u offline bent. De informatie wordt automatisch opgeslagen tot u weer online bent. Steeds meer opdrachtgevers maken dan ook gebruik van de app voor het keuren van hun gereedschappen, bulkmateriaal, PBM’s, etc. etc.

We werken voortdurend aan de optimalisatie van de app. Daarbij laten wij ons graag inspireren door de ervaringen van de dagelijkse gebruikers. In de nieuwste release is het bijvoorbeeld mogelijk om barcode te scannen.

Klik hier voor meer informatie over de tablet app GB Inspect of kom langs op het Inspectiecongres op 27 november aanstaande.

Gratis uitproberen? Het verplicht u tot niets!

Inspectiecongres

Gereedschapbeheer mag natuurlijk niet ontbreken op het jaarlijkse Inspectiecongres op woensdag 27 november a.s. in de ‘Hotel en Congrescentrum de ReeHorst’ te Ede. Op deze dag vinden zowel plenaire sessies als parallelsessies plaats voor iedereen die te maken heeft met elektrotechniek en inspecties. U vindt ons met een stand in de hal. Hier vertellen wij u o.a. graag meer over de tablet app GB Inspect en laten u zien hoe de app in praktijk werkt.

Het Inspectiecongres is het grootste periodieke evenement in Nederland voor de inspectie van elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Zowel de vraag- als aanbodzijde van de inspectiemarkt komen hier bij elkaar om met en van elkaar te leren. Door hen enkel eerlijke en objectieve informatie aan te bieden, probeert het Inspectiecongres bij te dragen aan een transparantere inspectiemarkt. Dit jaar is er extra aandacht voor vraagzijde van de inspectiemarkt; klik hier voor het programma.
Updates

Gereedschapbeheer werkt continu aan de optimalisatie, vernieuwing en praktijkaansluiting van de online module. Zo overleggen we regelmatig met gebruikers en passen op basis van hun ervaringen zaken aan in de module, voegen mogelijkheden toe etc. Een greep uit de nieuwste ontwikkelingen:

  • Maatwerkcertificaten zijn nu ook in diverse varianten aan te maken per categorie.
  • De module bulkmaterieel is flink uitgebreid. Zo voegden we een signaleringsfunctie op een minimum voorraad toe, is het aantal rapportagemogelijkheden uitgebreid en werd het onderdeel inname en uitgifte magazijn geoptimaliseerd.
  • En nog vele andere kleinere en grotere uitbreidingen.

 

Winnaar tablet Elektrotechniek 2013

Vanderlande wint tablet

Tijdens de beurs Elektrotechniek 2013 verlootten we onder alle geïnteresseerden voor onze tablet app GB Inspect een tablet. De winnaar is de heer V. Loots van het bedrijf Vanderlande Industries BV uit Veghel. Hij mocht afgelopen donderdag zijn prijs in ontvangst nemen. Vanderlande Industries BV is producent en leverancier van magazijn-automatisering, pakket- en post systemen en bagageafhandelingsystemen.

Uitreiking tablet aan de heer Loots
Uitreiking tablet aan de heer Loots

Nieuwe opdrachtgevers

 Bakker RepairJ & D LeidingsystemenIstimewa ElektroJos van der LubbeElektro Techniek RenegadetaoSmartInstallLogoqis-logoHuisman

 

Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24/7 volledig geïnformeerd, ook via smartphone en tablet
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per email automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer is een online tool voor actuele informatie over al uw materialen én keuringstermijnen. Probeer hier de gratis demo uit.

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u een tip voor onze nieuwsbrief of wilt u uw ervaringen met Gereedschapbeheer.nl of de nieuwe app GB Inspect met ons delen? Neem dan contact met ons op.
072-7111283 of reply op dit bericht.