Gereedschapbeheer.nl
Welkom bij Gereedschapbeheer

Beste relatie,

We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in (online) gereedschapbeheer. Deze keer o.a. updates over onze gratis workshop, een nieuwe regeling voor ET-inspecties en vernieuwing van onze website.

Vragen of opmerkingen? Bel of mail ons gerust!

Gratis workshop

Op vrijdag 25 april 2014 organiseert Gereedschapbeheer een gratis  workshop!

Praktijk en theorie komen samen
Deze bestaat uit een verkorte opleiding en een praktijksessie. U krijgt de mogelijkheid vragen te stellen en onze software te testen. Interessant voor nieuwsgierige geïnteresseerden, maar ook voor bestaande gebruikers. 
Direct aan de slag!
De workshop wordt gehouden in het trainingscentrum van Arepa Argus in Amersfoort. Daar zijn ook diverse apparatentesters en te keuren gereedschap present. Zo kunnen wij u alle mogelijkheden tonen van het werken met Gereedschapbeheer. En natuurlijk geven wij u graag tips en trucs voor het gebruik. Aansluitend verzorgen we een smakelijke lunch.

Datum en locatie:
vrijdag 25 april 2014
9.00 – 12.00 uur, aansluitend lunch
AREPA Argus trainingscentrum
Terminalweg 31
3821 AJ Amersfoort

Meld u aan voor de gratis workshop!

Magazijnbeheer afbeelding

 

SWZ keurt bedrijven

De SWZ inspecteert vanaf februari 2014 een groot aantal bedrijven. Onder andere arbeidsveiligheid van werken met en rondom machines vormt een speerpunt bij die bezoeken. Met één overzichtelijke database maakt Gereedschapbeheer.nl materieel van klanten beheersbaar voor inspecteurs. En ook voor bedrijfseigenaren zijn papieren rompslomp en onoverzichtelijke Excel-lijsten verleden tijd. En last-but-not-least: bij calamiteiten heeft uw registratie goed op orde. Dat kan in bepaalde gevallen helpen eventuele aansprakelijkheidsstelling te voorkomen.
Met onze webbased tool houdt u namelijk overzicht over de keuringsstatus, locatie, het onderhoud en kosten van gereedschap. Inspecties voert u eenvoudigweg uit met uw tablet. Oók offline. Zodra de tablet weer verbinding maakt met internet, uploaden de offline ingevoerde inspectieresultaten automatisch. Met één druk op de knop print u vervolgens de certificaten. Inspectiebedrijven kunnen tot 25 klantaccounts toevoegen zonder extra abonnementskosten. Nieuwsgierig?

 

Nieuwe waarborg ET-inspecties

Nog dit jaar komt er een nieuwe, onafhankelijke certificeringsregeling voor vakbekwaamheid van elektrotechnische inspecteurs. Onder deze zogenaamde ‘Scios-regeling’ (van Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties) vallen ook de gebruikte test- en meetinstrumenten en rapportage van inspecties. Hierdoor vervallen onder meer de verouderde Criteria van Toezicht (CvT) en REI-lijsten voor elektrotechnische test- en meetinstrumenten.

Gereedschapbeheer biedt een helpende hand in een technisch wirwar van certificaten. Onze Module Certificaten bewaakt de datum waarop de geldigheid van een opleidingscertificaat verloopt. Ook voert u eenvoudig in welke certificaten per medewerkersfunctie nodig zijn. Zo bewaakt u de arbeidsveiligheid voor uw medewerkers. En ook de kwaliteit van materieel en bedrijfsprocessen

gereedschapbeheer

Up-to-date: ook in het Engels

Gereedschapbeheer werkt voortdurend aan het optimaliseren van haar tools én service. Ook voor onze internationale, Engelssprekende klanten. Onze website is daarom nu ook in het Engels beschikbaar. Zo kunnen nog meer mensen de voordelen van Gereedschapbeheer ontdekken, en een gratis demo aanvragen voor een online inspectie van hun gereedschap.

 

Nieuwe opdrachtgevers

Broekema Wegenbouw

Rescue Benelux

Adviesbureau Purmerend

BreijerInspection & Maintenance Services

Infraspeed Maintenance

tebezo

 

Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24/7 volledig geïnformeerd, ook via smartphone en tablet
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per e-mail automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer is een online tool voor actuele informatie over al uw materialen én keuringstermijnen. Probeer hier de gratis demo uit.

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u een tip voor onze nieuwsbrief of wilt u uw ervaringen met Gereedschapbeheer.nl of de nieuwe app GB Inspect met ons delen? Neem dan contact met ons op.
072-7111283 of reply op dit bericht.