Gereedschapbeheer.nl
Gereedschapbeheer nieuws - oktober 2014

 

Beste relatie,

In de afgelopen maanden stond Gereedschapbeheer op zijn kop. Letterlijk, want we verhuisden naar een groter kantoorpand. Ondertussen ging ons werk gewoon door. We lanceerden een iOS-versie van GB Inspect en de gloednieuwe GB Scan app voor razendsnelle magazijn in- en uitgifte!

Meer informatie over de laatste ontwikkelingen in online gereedschapbeheer vindt u hieronder. Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons team.

Gereedschapbeheer is verhuisd!

Met trots kondigen we aan dat Gereedschapbeheer per september is verhuisd! Vanaf nu vindt u ons aan de Bevelandseweg 114 in Heerhugowaard. Personeelsuitbreiding vanwege de toenemende vraag naar onze producten maakte verhuizen noodzakelijk. We vertrouwen erop dat dit grotere onderkomen ruimte geeft voor onze ambities in online gereedschapbeheer.

De contactgegevens van onze nieuwe locatie op een rij:
Bevelandseweg, 114
1703 AX Heerhugowaard
Telefoon: 072 - 7111283
Faxnummer: 072 – 7111284

Ontdek onze nieuwe werkplek

 

 

Ideaal voor het magazijn: de nieuwe GB Scan app

scan app gereedschapbeheer
In onze vorige nieuwsbrief stelden we de nieuwste innovatie uit ons assortiment al aan u voor. En nu staat onze gloednieuwe GB Scan app klaar voor gebruik in de Play Store!

De GB Scan app is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het magazijn. Door innovatieve barcode- en/of RFID-scanning geeft u er razendsnel producten mee in en uit. Op de scanner ziet u direct gegevens van de middelen, stelt u verzendlijsten samen én koppelt u producten vlot aan een RFID-tag. Net als onze GB Inspect app werkt de Scan app ook offline. Ongestoord doorwerken dus, ook als u in een container scant!

 Meer informatie over de GB Scan App

 

 

GB Inspect app nu ook voor iOS!

Magazijnbeheer afbeelding

Goed nieuws voor Apple-liefhebbers: vanaf nu kunt u gereedschappen keuren en inspecteren met uw iPad! Naast de Android-versie introduceren wij namelijk GB Inspect voor iOS.

Geen zoektochten naar uw gereedschapsgegevens of bergen papierwerk meer dus. Met GB Inspect heeft u altijd de laatste informatie over het keuren van gereedschappen, hijsmiddelen en ander materiaal in de hand. GB Inspect is gebruiksvriendelijk, gebruikt weinig energie en is – dankzij de tablethardware – razendsnel.

Ontdek de GB Inspect app voor iOS

 

Sfeerimpressie Gereedschapbeheer workshop

We mochten weer een variété aan bedrijven ontmoeten bij onze recente workshop op 19 september. Zowel bestaande klanten, nieuwe prospects als geïnteresseerden uit de branche – van keurmeester tot directeur van een wereldwijd bekend gereedschapsmerk – verkenden de mogelijkheden van Gereedschapbeheer. Vooral de eenvoudige koppeling met gangbare testers en gebruiksvriendelijkheid van werken met barcodes vielen bij de aanwezigen in de smaak.

Ook een gratis workshop van Gereedschapbeheer bijwonen? De volgende sessie staat gepland voor vrijdag 30 januari 2015.

Informatie & aanmelding workshop

 

Even voorstellen: nieuwe klanten

We mogen weer nieuwe opdrachtgevers toevoegen aan onze klantenkring. Waarom zij voor Gereedschapbeheer kiezen?

Kroom Dakdiensten zocht lange tijd naar een systeem dat betaalbaar was én mogelijkheden geeft om magazijn in- en uitgifte efficiënt te beheren. En ABC Keurmeester bespaart veel tijd nu deze met één druk op de knop certificaten online kan zetten voor klanten. Niet langer alle keuringsresultaten handmatig opslaan en mailen dus!

Onze nieuwe klanten op een rij:

 

veritec gereedschapbeheerSwietelsky Gereedschapbeheerhuisman gereedschapbeheerkroom dakdiensten gereedschapbeheer
gerritse ijzerwarenabc-keurmeester-logo-94 vanvuuren gereedschapbeheer

 

Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24/7 volledig geïnformeerd, ook via smartphone en tablet
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per email automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer is een online tool voor actuele informatie over al uw materialen én keuringstermijnen. Probeer hier de gratis demo uit.

 

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u een tip voor onze nieuwsbrief of wilt u uw ervaringen met Gereedschapbeheer.nl of de nieuwe app GB Inspect met ons delen? Neem dan contact met ons op.
072-7111283 of reply op dit bericht.