Gereedschapbeheer.nl | Nieuwsbrief

Gereedschapbeheer.nl
Nieuwe distributeur en uitbreidingen GB Scan app

 

Beste relatie,

Met deze nieuwsbrief voorzien wij u kort en krachtig van informatie. Over de nieuwste tools van Gereedschapbeheer, maar ook over ontwikkelingen in ons vak. Zodat u snel in kunt spelen op de laatste informatie en up-to-date blijft als het gaat om uw online gereedschapbeheer.

Lees alles over onze nieuwe distributeur Gilde Software, nieuwe scanner app en ervaar hoe onze opdrachtgevers een efficiencyslag maken door te het werken met de online applicatie van Gereedschapbeheer.

Gilde neemt Gereedschapbeheer.nl op in assortiment

Gereedschapsbeheer tekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met Gilde. Gilde wordt distributeur in Nederland voor Gereedschapbeheer.nl. Onze online materieelbeheersoftware is vanaf nu opgenomen in het Gilde-assortiment als materieelbeheermodule voor haar ERP software.

Gilde ondertekening 1

Hans Nooitgedacht van Gilde Software en Edwin Meijer van Gereedschapbeheer.nl ondertekenen de distributieovereenkomst.

Gilde verzorgt software voor bedrijfsvoering en financiën. Zij ontwikkelden een ERP-applicatie die ook gekoppeld is met de software van Gereedschapbeheer.nl. Dat betekent o.a. dat u eenvoudig gereedschapskosten op projecten kunt doorberekenen naar uw andere softwaresystemen zoals administratie, etc. Informatie kan eenvoudig tussen de systemen uitgewisseld worden.

 Gilde ondertekening 1

De samenwerking is een feit.

GB Scan app vernieuwd

Onze GB Scan app is populair. Want hiermee kunt u, met uw handheld barcodescanner, eenvoudig gereedschappen en materiaal scannen. En dat bespaart veel tijd. De app helpt u razendsnel producten in- en uit te geven en direct op het juiste project te boeken. En is het tijd voor de periodieke keuring? Dan geeft de app u een seintje.

Extra controle

In de nieuwe versie is er nog meer gebruikersgemak. De middelen, die bijvoorbeeld op een servicebus geboekt staan, worden in een lijst getoond en vervolgens een voor een afgevinkt zodra u ze scant. Zo kan eenvoudig worden gecontroleerd of de materialen daadwerkelijk aanwezig zijn, in een servicebus, op een project of in het magazijn.

RFID scanner

Voor de toepassing van rfid hebben wij ook de Agillox AGX C1 toegevoegd aan de ondersteuning van onze app. Deze is verkrijgbaar met een LF- HF- of UHF RFID-reader.

Wis u dat..

.. u heel eenvoudig uw magazijnbeheer kunt optimaliseren. Met de verschillende modules en apps van Gereedschapbeheer vereenvoudigt u in één keer uw volledige magazijnbeheer. Van arbeidsmiddelen tot bulkmaterieel en van gebruiksartikelen tot kantoorbenodigdheden.

Nieuwe opdrachtgevers
Landustrie logoEMHA logo

Holland Diving International logo

EHS-crew logoMontaco logoVan Doorn Geldermalsen logo

Introbouw logo

Sicom logo

Rouwmaat logo

EWT logo

Team Industrial Services logo

Electrolux Home Products logo

Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24/7 volledig geïnformeerd, ook via smartphone en tablet
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per email automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer is een online tool voor actuele informatie over al uw materialen én keuringstermijnen. Probeer hier de gratis demo uit.

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u een tip voor onze nieuwsbrief of wilt u uw ervaringen met Gereedschapbeheer.nl met ons delen?
Neem dan contact met ons op.

072-7111283 of reply op dit bericht.