Gereedschapbeheer.nl

Waar is uw materieel?

Beste relatie,

Volop nieuwe producten in deze nieuwsbrief!

We focussen deze keer op onze nieuwste oplossingen voor tracking en planning. Slimme modules en applicaties waarmee u niet alleen tijd en kosten bespaart, maar ook compleet voldoet aan eventuele wettelijke verplichtingen. Meer efficiency, snellere processen en tevreden opdrachtgevers: Gereedschapbeheer.nl maakt het mogelijk!

Tracking en planning: kostenbesparing en gemak met de oplossingen van Gereedschapbeheer.nl

Materieel tracking:
zo weet u altijd waar uw materieel is

Weet u altijd precies waar uw materieel zich bevindt? Locatiebepaling van uw gereedschappen helpt u om de kosten in de hand te houden. Soms is die registratie zelfs wettelijk verplicht. Toch gaat er bij veel bedrijven kostbare tijd verloren met het (dagelijkse) zoekwerk naar de exacte locatie van materialen. Of erger nog: u maakt onnodige kosten door de vervanging van zoekgeraakte exemplaren. Maar dat is nu voorbij!

Gereedschapbeheer.nl levert Tracking devices op basis van IoT ('internet of things'). Bevestig deze kleine, slimme ‘apparaatjes’ eenvoudig op uw materieel en u heeft direct de controle terug. Locatiebepaling gaat automatisch en u krijgt direct een seintje als materiaal verplaatst wordt of wanneer er sprake is van een afwijkende locatie. De communicatie blijft onder vrijwel alle omstandigheden actief. Met onze webtool houdt u nauwlettend vinger aan de pols.

U heeft diverse keuzes voor de tracking van uw materieel: GB Locator, Bumblebee IoT-trackers en SensaTag Wifi tracker. Ook bluetooth-oplossingen zijn beschikbaar.

  Sensatag Wifi  Bumblebee

Kijk hier voor meer info en specificaties.

Nieuw: RFID-tags scannen met uw PM80

Wilt u graag RFID-tags gebruiken omdat uw barcodes te snel slijten of omdat labels niet overal goed op te bevestigen zijn? Dan hebben we goed nieuws, want u kunt nu ook heel eenvoudig RFID-tags scannen met uw PM80! Voor uw PM80 is nu een handige pistol grip beschikbaar waarmee u RFID kunt scannen, gewoon met de GB Scan app. Ideaal voor magazijnbeheer en gemakkelijk in gebruik. U kunt meteen aan de slag!

De PM80 handheld barcode scanner met RFID gun

De PM80 handheld barcode scanner met RFID gun

Kijk hier voor meer info over onze GB Scan app.

 

Online plannen, direct overzicht!

Hoe houdt u overzicht op uw planning? Op welke manier plant u het materieel voor uw projecten vooraf in? En hoe houdt u rekening met noodzakelijk onderhoud? Planborden en ingewikkelde Excelsheets zijn effectief, maar vaak lastig te onderhouden en niet geïntegreerd met uw materieelbeheer-applicatie. De nieuwe online planningmodule van Gereedschapbeheer.nl is dat wel. En dat bespaart tijd en kosten!

De applicatie is geïntegreerd in uw online Gereedschapbeheertool en toont in één oogopslag de beschikbaarheid van uw arbeidsmiddelen. U plant het materieel in voor uw medewerkers, projecten of klanten. Onbeperkt planborden invoegen voor verschillende categorieën? Geen probleem! U behoudt het juiste overzicht, vlot en efficiënt. Uiteraard is ook deze applicatie van Gereedschapbeheer volledig webbased, evenals de modules voor calculatie, certificaten, verzendingen, meldingen en bulkmaterieel. Geen software nodig dus!

Planbord

Voorbeeld van een planbord gemaakt in de planningmodule van Gereedschapbeheer.nl.

Meer weten? Lees hier over de GB Planningmodule.

Wist u dat....
...u met onze apps eenvoudig foto's kunt toevoegen. Handig om bijvoorbeeld een foto aan een middel toe te voegen of een foto als bijlage bij een keuring!
Contact met Gereedschapbeheer.nl 

Vragen over online gereedschapbeheer, tarieven, abonnementen of onze gratis demoversie? Neem dan online contact op en u hoort snel van ons. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via 072-7111283.

Nieuwe klanten: 
WebastoVan Santen AdviesDe Vet en Zonen Mill
Weiss Technik NederlandWillemsen InfraGevelconcept
KlunderHet KeurpuntD&S Process Solutions
Altena GroupDakaccentAbucon
Bouwbedrijf Van der TolEijgenhuijsen
Metaalhandel KettingGPW Turbine SupportGeerdink
Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24/7 volledig geïnformeerd, ook via smartphone en tablet
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per email automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer is een online tool voor actuele informatie over al uw materialen én keuringstermijnen. Probeer hier de gratis demo uit.

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u een tip voor onze nieuwsbrief of wilt u uw ervaringen met Gereedschapbeheer.nl of de nieuwe app GB Inspect met ons delen? Neem dan contact met ons op.
072-7111283 of reply op dit bericht.