Gereedschapbeheer.nl
Nog meer mogelijkheden met Gereedschapbeheer.nl

 

Beste relatie,

Met deze nieuwsbrief voorzien wij u kort en krachtig van informatie. Over de nieuwste tools van Gereedschapbeheer, maar ook over ontwikkelingen in ons vak. Zodat u snel in kunt spelen op de laatste informatie en up-to-date blijft als het gaat om uw online gereedschapbeheer.

Lees alles over onze nieuwe tablet app, beurs elektrotechniek, nieuwe ontwikkelingen en ervaar hoe onze opdrachtgevers een efficiencyslag maken door te het werken met de online applicatie van Gereedschapbeheer.

Gereedschapbeheer.nl introduceert volledig geautomatiseerd magazijnbeheer bij Shell Aircraft

Shell Aircraft onderhoudt de vliegtuigen van Shell. Uit veiligheidsoogpunt is het zeer belangrijk dat al het gereedschap terugkomt in het magazijn en er niets achterblijft in de vliegtuigen.

Shell vroeg aan ons of wij dit proces konden automatiseren, zodat menselijke fouten kunnen worden voorkomen. Deze uitdaging gingen wij graag aan. En met succes.

De techniek

Hiervoor maakten we gebruik van RFID-technologie (radio-frequency identification), een identificatie met radiogolven om op afstand informatie op te slaan en in te lezen via zogeheten RFID-tags.

Hoe het werkt

In samenwerking met onze partner Dialoc ID Products uit Harderwijk ontwikkelden wij een speciale RFID-poort. Alle gereedschapkoffers die het magazijn verlaten worden door de poort gescand. Tevens wordt een medewerkerspas gescand waardoor het gereedschap direct op het juiste project geboekt wordt. Wanneer de gereedschapkoffer na afloop van de werkzaamheden terugkomt scant een speciale ‘tafel’ of de inhoud van de koffer compleet is en wordt de koffer automatisch ook teruggeboekt naar het magazijn. Zo is voor Shell meteen duidelijk welk gereedschap zich in het magazijn bevindt en welk materiaal men nog mist. En dit alles werkt binnen de handige online omgeving van Gereedschapbeheer.nl.

Na dit succesvolle project bij Shell meldden zich direct andere geïnteresseerde partijen, waarvan één organisatie ons reeds een opdracht verstrekt heeft.

Benieuwd of de RFID-techniek ook de oplossing voor uw magazijn is? Neem dan contact met ons op.

RFID poort bij Shell Aircraft

https://www.gereedschapbeheer.nl/nieuws/shell-aircraft-automatische-magazijnbewaking-met-rfid/

Nooit meer zoeken naar uw materieel!

Gereedschapbeheer.nl heeft de BumbleBee IoT tracker toegevoegd aan zijn track en trace assortiment! BumbleBee is zeer betrouwbaar en werkt met een nauwkeurige GPS ontvanger, ook buiten Nederland. Door de tracker op uw materiaal te bevestigen, ziet u – via onze app – direct exact waar het gereedschap zich bevindt. De batterij is oplaadbaar. Eén batterijlading is voldoende voor meerdere jaren. BumbleBee werkt met behulp van het Sigfox netwerk, beschikbaar in heel Europa. En gecombineerd met het Gereedschapbeheer.nl platform verkrijgt u een complete oplossing voor al uw materieelbeheer vraagstukken.

En dat betekent voor u: Efficiency en kostenbesparing: geen eindeloze zoektochten meer naar ‘zoekgeraakt’ materiaal, geen kosten voor onnodige vervanging en direct duidelijkheid over de locatie.

Bumblebee

https://www.gereedschapbeheer.nl/nieuws/nieuw-traceren-met-bumblebee/

Nieuwe stek voor Gereedschapbeheer.nl!

Gereedschapbeheer.nl groeit hard; ons oude kantoor werd te klein. En we zijn erg blij met ons nieuwe moderne kantoor met ruimte voor nog meer groei. Onze werkplekken zijn mooi, de kantoorsfeer is prettig en de omgeving is heerlijk rustig. Een ideale, inspirerende omgeving om nog meer fraaie dingen te gaan bouwen voor onze opdrachtgevers.
Teamfoto Mecona IT BV

https://www.gereedschapbeheer.nl/nieuws/gereedschapbeheer-nl-verhuist/

Gereedschapbeheer.nl gaat internationaal

Steeds meer bedrijven in de Nederlandse bouw- en installatiebranche gebruiken de online oplossingen van Gereedschapbeheer. We zijn dan ook klaar voor de volgende stap. We zoeken partners in België en Duitsland. De eerste contacten zijn al gelegd in o.a. Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen. Onze software biedt tal van mogelijkheden om o.a. gereedschapbeheer te optimaliseren en materieel te lokaliseren. Ook zijn de verschillende weboplossingen, modules en apps eenvoudig te combineren met bestaande online tools. Kortom, we verleggen graag onze grenzen. Letterlijk en figuurlijk. Dat doen we samen met @Alexander-Vissers van Take 5 The Value Adding Company. Interesse in een partnerschap of kent u bedrijven die hun gereedschapbeheer willen optimaliseren?  Meer weten of demo aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

werkzeugmanager.de

https://www.gereedschapbeheer.nl/nieuws/gereedschapbeheer-gaat-internationaal/

 

Wist u dat.....
......u uw keuringsrapporten nu ook in bulk kunt verwerken. Keuringsrapporten die niet door Gereedschapbeheer.nl zijn aangemaakt maar met andere software, kunt u in één keer in Gereedschapbeheer.nl inlezen. Wel zo handig.

 

Nieuwe klanten:
Freek van OsPolvoKooiker Installatie
Seijsener RekreatietechniekVan Montfort BouwbedrijfGeluk Groep

 

Uw ondernemersvoordelen op een rijtje:
  • actualiteit: 24/7 volledig geïnformeerd, ook via smartphone en tablet
  • efficiency: in een oogopslag een actueel overzicht van alle materialen
  • gemak: per email automatisch bericht voor keuringen en/of kalibratie
  • handig: automatische identificatie met behulp van rfid of barcode
  • inzicht: alle rapporten digitaal beschikbaar
  • voordelig: geen aanschafkosten
  • precies passend: mogelijkheden voor tailormade toepassing

Gereedschapbeheer is een online tool voor actuele informatie over al uw materialen én keuringstermijnen. Probeer hier de gratis demo uit.

 

Gereedschapbeheer.nl

Afmelden | Webversie | Contact | www.gereedschapbeheer.nl

Heeft u een tip voor onze nieuwsbrief of wilt u uw ervaringen met Gereedschapbeheer.nl of de nieuwe app GB Inspect met ons delen? Neem dan contact met ons op.
072-7111283 of reply op dit bericht.