Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Om uw zakelijke mobiele telefonie goed te beheersen, is meer nodig dan een abonnement bij een provider. U wilt immers grip houden op de hoeveelheid mobiele telefoons die in omloop is, en weten wie welke telefoon in zijn of haar bezit heeft. Een dergelijke registratie kost vaak veel tijd als dit handmatig – bijvoorbeeld met Excel – gedaan wordt. Met de webtool en de app van Gereedschapbeheer nemen wij u deze zorg graag uit handen. U registreert eenvoudig de nodige gegevens en u kunt makkelijk rapportages genereren. Dat betekent dat u snel actie kunt ondernemen bij eventuele onduidelijkheden, abonnementen tijdig kunt aanpassen en toestellen op het juiste moment weet te vervangen. Ook behoren ongewenste aankopen tot het verleden omdat telefoons ‘zoek raken’. U heeft immers altijd inzicht in verbruik, locatie en gebruik van uw zakelijke mobiele telefonie.

Vraag gerust vrijblijvend onze demo aan en ontdek hoe u uw zakelijke telefonie eenvoudig én goedkoper kunt beheren.

Menu