Nieuw: wifi-techniek in materieel tracking

Gereedschapbeheer.nl biedt diverse mogelijkheden en technieken voor materieel tracking. Elke device heeft zijn eigen specifieke kenmerken (o.a. de GB Locator, Bumblebee en Bluetooth locator). De nieuwste ontwikkeling om de locatie snel te bepalen is toepassing van wifi. Dat betekent overigens niet dat je zelf overal wifi moet (laten) installeren. Het dichtstbijzijnde wifi-station wordt automatisch gevonden. De  SensaTag wifi tracker maakt gebruik van het Europese Sigfox-netwerk. Het aantal locatieberichten is instelbaar, tot elke tien minuten een bericht. De batterij gaat zo’n 15.000 berichten mee. Dankzij de robuuste industriële IP67-behuizing is de SensaTag vrijwel onverwoestbaar en waterdicht.

Je leest via de online tool van Gereedschapbeheer.nl eenvoudig uit waar het materieel zich bevindt. Meer weten over deze nieuwe (wifi)techniek? Benieuwd welke manier van tracking bij jouw bedrijf past?

Lees meer informatie over onze materieel tracking en de verschillende devices.

Gerelateerde items

EKH keuring digitaliseren

Soms lijkt de stap naar het digitaliseren van jouw keurprocessen een lange weg. Wat kom je tegen? Krijg je waar je naar zocht? Hoe gaan jouw mensen deze verandering accepteren? Hoeveel tijd gaat het jou als bedrijf kosten om deze overstap te maken? Logische vraagtekens, waar voor ieder punt wel een antwoord te vinden is. Wanneer je de juiste partner in de arm neemt, zal deze in staat zijn je in iedere fase van de verandering bij te staan en te adviseren. In dit blog nemen wij je mee in de voordelen van het digitaliseren van jouw keurprocessen en laten wij zien hoe je deze stap kunt zetten.

Mecona IT voor 3e jaar op rij FD Gazelle!

Geweldig nieuws: Mecona IT is voor het derde jaar op rij onderscheiden met de FD Gazelle Award, de jaarlijkse prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Enorm trots op ons geweldige team!
BouwTag-neem-aandeel-in-Gereedschapbeheer.nl

BouwTag neemt aandeel in Gereedschapbeheer.nl

BouwTag heeft een belang verworven in Gereedschapbeheer.nl. Daarmee bundelen beide ondernemingen hun krachten als aanbieders van oplossingen voor het online beheer van materieel, machines en gereedschappen.

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen