• Materieel-tracking software

Materieel tracking

Altijd inzicht in de locatie van jouw materieel.

Natuurlijk wil je weten waar jouw materieel zich bevindt. Locatiebepaling van gereedschappen helpt immers om de kosten in de hand te houden. In sommige gevallen is die registratie zelfs wettelijk verplicht.

Maar heb je enig idee hoeveel tijd je kwijt bent met het (dagelijkse) zoekwerk naar de exacte locatie van jouw materialen? Of wat het kost om nieuwe exemplaren te bestellen bij zoekraken? Met de materieel tracking software van Gereedschapbeheer.nl krijg je inzicht in de actuele locatie van jouw materieel en waar het materieel eerder geweest is.

✅ Altijd weten waar je gereedschap is. Nooit meer zoeken. Minder diefstal.
✅ Efficiënte gebruiksvriendelijke software met geavanceerde track & trace functies.
✅ Samenwerkingen met verschillende track & trace leveranciers.

Continue locatiebepaling van jouw materieel

Tracking devices op basis van IoT (‘internet of things’) zijn gekoppeld aan onze software. Je bevestigt deze kleine, slimme ‘apparaatjes’ zelf eenvoudig op jouw materieel en krijgt direct de controle terug.

Locatiebepaling gaat automatisch en je krijgt meteen een seintje als materiaal verplaatst wordt of wanneer er sprake is van een afwijkende locatie. De communicatie blijft onder vrijwel alle omstandigheden actief. Met onze efficiënte en gebruiksvriendelijke webtool houd je nauwlettend vinger aan de pols.

Voor wie?

De materieel tracking software van Gereedschapbeheer.nl en IoT tracking devices is een uitkomst voor bedrijven waarbij materieel veelal zwerft. Materieel tracking wordt daarnaast veel gebruikt bij diefstalrisico.

Deze technieken ondersteunen wij

Via onze partners ondersteunen wij vele soorten IoT-trackers. Tevens leveren wij een oplossing met BLE devices welke werken in combinatie met de mobiele telefoon van de gebruiker of met een BLE ontvangststation welke bijvoorbeeld in het magazijn of in een voertuig geplaatst kan worden.

De voordelen van Gereedschapbeheer.nl IoT-locatiebepaling

✅ Goedkoper en kleiner dan traditionele volgsystemen.
✅ Eenvoudig in of op apparatuur aan te brengen.
✅ Robuuste industriële behuizingen.
✅ Opslag van historische gegevens: drie maanden.
✅ Vele geavanceerde track & trace software functies.

Partners

Ons streven is om alle soorten track & trace oplossingen op ons platform te kunnen laten landen. Wij werken al samen met de onderstaande gespecialiseerde partners. Staat de leverancier van jouw track & trace hardware er niet bij? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.