Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

De kosten van Gereedschapbeheer.nl zijn o.a. afhankelijk van het aantal arbeidsmiddelen / gereedschappen dat u wilt kunnen invoeren. U heeft al een abonnement vanaf €35,- per maand.

Overeenkomst

Voor het gebruik van Gereedschapbeheer.nl stellen wij een overeenkomst op. Hiermee bieden wij u zekerheid over de geboden dienstverlening, functionaliteit, continuïteit en beschikbaarheid. We leggen afspraken vast over:

  • Hoge beschikbaarheid.
  • Overdracht gegevens na opzeggen overeenkomst.
  • (Blijvende) beschikbaarheid van de geboden functionaliteit.
  • Onderhoud en support.

U kunt de overeenkomst ieder moment opzeggen.Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze SaaS Escrow regeling. Wij sloten hiervoor een mantelovereenkomst af bij Escrow4all. Een SaaS Escrow overeenkomst garandeert de continuïteit van het onafgebroken gebruik van de webapplicatie. Daarnaast stelt het de toegang tot de gebruikersdata veilig.

Indien u dat wenst dan begeleiden wij u bij de implementatie van Gereedschapbeheer.nl in uw organisatie. Het is ook mogelijk uw huidige gegevens (uit bijvoorbeeld een Excel-bestand) te importeren in het systeem van Gereedschapbeheer.nl. U hoeft dan niet opnieuw alle gereedschappen in te voeren.

Gegarandeerde continuïteit

Gereedschapbeheer.nl heeft bij Escrow4all een SaaS Escrow mantelovereenkomst afgesloten. Escrow4all is volledig onafhankelijk en is niet gelieerd aan hardware producenten of software leveranciers. Indien Gereedschapbeheer.nl niet meer aan zijn verplichting kan voldoen dan kan Escrow4all, binnen de SaaS-Escrow-regeling, deze verplichting overnemen. De hostingpartners van Gereedschapbeheer.nl zijn nauw betrokken bij de SaaS-Escrow regeling. Met deze partners zijn garantieafspraken gemaakt om de hostingdiensten onverstoord te blijven leveren. Tevens kan Escrow4all uw data veiligstellen zodat u gegarandeerd altijd blijft beschikken over uw gegevens.

 

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of probeer gratis onze demoversie. Wij sturen u graag een offerte met onze tarieven en ontdek hoe u meer grip op het beheer van uw gereedschappen krijgt.

Menu