Tarieven Gereedschapbeheer.nl

Optimaal materieel beheer voor een eerlijke prijs.

Één centrale plaats voor al jouw bedrijfsmiddelen, waarin gebruiker, locatie en keurstatus overzichtelijk samenkomen. Eenvoudig en snel, vanaf iedere locatie.

Tarieven

Meer grip, minder kosten

Gereedschapbeheer.nl biedt je bedrijf optimaal beheer voor een eerlijke prijs. Door onze brede ervaring met verschillende branches, zijn wij in staat je met raad en daad bij te staan op zo tot perfect inzicht te komen, waar alle belanghebbenden hun weg in kunnen vinden. Er is je altijd een klant in jouw branche reeds voorgegaan die de voordelen van Gereedschapbeheer.nl nog dagelijks ondervindt.

✅ Overal en altijd online inzicht in arbeidsmiddelen.
✅ Meer grip, dus minder kosten.
✅ Gebruik van QR-/Barcode/RFID i.c.m. een handscanner.
✅ Minder zoeken, dus hogere efficiency.
✅ Alle keurcertificaten snel voor handen.

Voor wie?

Gereedschapbeheer.nl is er voor iedereen die slimmer zijn arbeidsmiddelen wil beheren. Dat kan zijn, omdat je als bedrijf veel met gereedschap werkt en altijd wil weten waar het is, wie het gebruikt en de status wil inzien. Tegelijkertijd bieden we keurbedrijven een professionele portal waarin alle klanten optimaal geordend zijn, zij middels een account inzicht hebben in hun materieel, terwijl de keurmeesters efficiënt hun keuringen kunnen verwerken. Zo biedt Gereedschapbeheer.nl een maximale toegevoegde waarde binnen jouw bedrijfsprocessen.

✅ Volledig beheer in de Cloud
✅ Razendsnel keuren en certificaten vervaardigen
✅ Efficiënt magazijnbeheer
✅ In één oogopslag zien waar je materieel is
✅ Identificatie met QR-/Barcode/RFID

Volledig beheer in de Cloud

Inzicht in de status van al jouw arbeidsmiddelen, via ieder apparaat dat verbonden is met internet en beschikt over een browser, dat is volledig beheer in de Cloud. Zo ben je altijd in staat om certificaten in te zien, locaties te raadplegen en materieel toe te wijzen aan personen en projecten. Zelfs met je mobiele telefoon via de slimme app.

Razendsnel keuren en certificaten vervaardigen

Keuren is noodzakelijk, maar doorgaans tijdrovend. Doordat we in staat zijn de meeste apparatentesters snel uit te lezen en de resultaten direct te koppelen aan de arbeidsmiddelen, bespaart Gereedschapbeheer.nl je bijzonder veel tijd. Het bijbehorende certificaat wordt vanzelf gegeneerd en kan direct worden getoond.