Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Gereedschap keuren: Gereedschapbeheer 

Voor het keuren van gereedschap ontwikkelde Gereedschapbeheer – in nauwe samenwerking met een van onze opdrachtgevers – een materieelbeheer applicatie. Door de voortdurende afstemming met de mensen uit de dagelijkse praktijk, is Gereedschapbeheer.nl optimaal gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar voor de werkvloer. De applicatie is inmiddels vanuit Mecona IT, het moederbedrijf van Gereedschapbeheer, verder ontwikkeld. Gereedschapbeheer.nl wordt voortdurend geoptimaliseerd en aangepast aan de nieuwste technieken. Inmiddels keuren tal van bedrijven hun gereedschappen met Gereedschapbeheer.nl. Onze klanten zijn bouwbedrijven, installatiebedrijven, technische bedrijven, keuringsbedrijven, garages, fabrieken en tal van andere bedrijven die met gereedschappen werken. De applicatie is voor belangstellenden gratis te proberen. Voordat u Gereedschapbeheer in de praktijk gaat toepassen, zorgen wij voor een training op maat voor uw medewerkers die gaan werken met het systeem.

Mecona IT: ontwikkeling van software voor o.a. het keuren van gereedschappen

Mecona IT is specialist op het gebied van softwareontwikkeling- en ontwerp, advies, onderhoud en projectbegeleiding. Indien gewenst kan de software door ons worden gehost en via het web aan opdrachtgevers worden aangeboden. Onze service is dan ook exact afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Of dat nu gaat om onze applicatie voor het keuren van gereedschappen of andere doeleinden: uw projectbeheersing is bij ons in professionele handen. Ook voor het beheer en de hosting van applicaties (Software as a Service) staan wij garant. Mark Meijers, Directeur Qumey: “Gereedschapbeheer is een leverancier met daadkracht” . Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Mecona IT of het keuren van gereedschap met Gereedschapbeheer.nl.

Menu