Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Zoek jij een baan met inspirerende uitdagingen binnen een bedrijf met meer dan voldoende carrièrekansen? Dan zoeken wij jou. Werken bij Mecona IT BV betekent werken in een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zorgen met on-the-job trainingen en externe opleidingen dat jij klaar bent voor de functie. Een negen-tot-vijfmentaliteit kennen wij niet, je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om je eigen werktijden te bepalen. Daarbij behoort (deels) werken vanuit huis ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Helpdesk Medewerker

Dankzij jou voelen onze klanten zich welkom worden ze met een glimlach geholpen, want klanttevredenheid zit in je bloed. Nadat je intern bent opgeleid weet jij alles van ons softwarepakket en ben je in staat om onze klanten met geduld en een grote dosis vriendelijkheid te assisteren in hun vragen rondom bijvoorbeeld het inrichten van hun omgeving. Je bent uitstekend in staat zelfstandig je werk te organiseren en vind het leuk wanneer het bedrijf waarvoor je werkt volop in beweging is, omdat we nog dagelijks nieuwe dingen willen proberen. Als jij blij wordt van gelukkige klanten en jezelf als assertief zou beschrijven, dan is ons veelzijdige team op zoek naar jou!

Lees hier de volledige vacaturetekst.

Stagiairs

Volg je op dit moment een studie informatica of een vergelijkbare relevante studie en je bent op zoek naar een stage- of afstudeerplek, neem dan contact op met Simone de Geus voor meer informatie of een afspraak.

Voor recruiters

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Menu