Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Zoek jij een baan met inspirerende uitdagingen binnen een bedrijf met meer dan voldoende carrièrekansen? Dan zoeken wij jou. Werken bij Mecona IT BV betekent werken in een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zorgen met on-the-job trainingen en externe opleidingen dat jij klaar bent voor de functie. Een negen-tot-vijfmentaliteit kennen wij niet, je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om je eigen werktijden te bepalen. Daarbij behoort (deels) werken vanuit huis ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Support Medewerker

In deze functie houd je je vooral bezig met het eerstelijns telefonisch ondersteunen van onze klanten. Daarnaast willen we je graag inzetten voor implementatie nieuwe klanten, testwerkzaamheden en het implementeren van applicatiesoftware.

Lees hier meer…

Application Engineer

In deze functie houd je je vooral bezig met het ontwerpen, programmeren en implementeren van applicatiesoftware. Het gaat hier vooral om webbased database-applicaties en applicaties voor mobile devices zoals tablets en handhelds.

Lees hier meer…

Stagiairs

Volg je op dit moment een studie informatica of een vergelijkbare relevante studie en je bent op zoek naar een stage- of afstudeerplek, neem dan contact op met Simone de Geus voor meer informatie of een afspraak.

Menu