Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Zoek jij een baan met inspirerende uitdagingen binnen een bedrijf met meer dan voldoende carrièrekansen? Dan zoeken wij jou. Werken bij Mecona IT BV betekent werken in een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zorgen met on-the-job trainingen en externe opleidingen dat jij klaar bent voor de functie. Een negen-tot-vijfmentaliteit kennen wij niet, je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om je eigen werktijden te bepalen. Daarbij behoort (deels) werken vanuit huis ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Applicatie Ontwikkelaar (PHP)

Als Applicatie Ontwikkelaar binnen ons team houd je je vooral bezig met het ontwerpen, programmeren en implementeren van applicatiesoftware. Denk hierbij vooral aan webbased database-applicaties en applicaties voor mobile devices zoals tablets en handhelds, waarbij jouw focus voornamelijk op PHP-ontwikkeling ligt.

Lees hier meer…

Test Automation Engineer

Als Test Automation Engineer binnen ons team houd je je vooral bezig met het ontwerpen, programmeren en implementeren van automatische tests. Daarnaast verwachten we van jou een actieve bijdrage bij het verder automatiseren van de softwareontwikkeling (CI/CD). Een afwisselende en uitdagende baan dus waarbij je in een klein team direct betrokken bent bij het eindresultaat!

Lees hier meer…

Stagiairs

Volg je op dit moment een studie informatica of een vergelijkbare relevante studie en je bent op zoek naar een stage- of afstudeerplek, neem dan contact op met Simone de Geus voor meer informatie of een afspraak.

Menu