Rail, weg en waterbouw

Efficiënte keuringsprocessen dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Kies de beste software voor keuring- en inspectiebedrijven. Voldoe aan de eisen voor registratie van keuringen elektrisch gereedschap volgens de NEN3140 of hef- en hijsmiddelen volgens de NEN818. Beheer gemakkelijk planning, keuringsrap-portages en rechten en toegang. Zo creëer je een professionele werkomgeving voor de samenwerking met jouw klanten en bespaar je tijd én kosten!

Verhoog efficiëntie in het keurproces

Het keuren en inspecteren van gereedschap is niet langer een tijdrovende aangelegenheid. De handige inspectie software voor keuring- en inspectiebedrijven is gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en maakt een einde aan papierwerk. Hiermee professionaliseer je jouw werkproces intern en richting jouw klanten.

Keuringen die je uitvoert met een apparatentester lees je eenvoudig digitaal uit. Certificaten worden automatisch gegenereerd en zijn direct voor iedereen toegankelijk.

Gemakkelijk materieel keuren met een tablet

Tijdens het keuren van gereedschappen voer je direct de gegevens in. Op elke gewenste locatie. Geen internet? Onze app GB INSPECT slaat jouw gegevens offline op en werkt de database bij zodra je weer online bent. Je hoeft geen formulieren of Excelbestanden in te vullen.

  • Stap 1

    Tool starten

  • Stap 2

    Gereedschap scannen

  • Stap 3

    Keuring invoeren en klaar!

Efficiënte samenwerking

Met een eigen inlogaccount kunnen jouw klanten zelf gemakkelijk de keuringen inzien en de certificaten downloaden.

Eenvoudig klanten koppelen

Gebruikt jouw klant ook onze software? Dan koppel je eenvoudig het account van jouw klant en worden gegevens automatisch gesynchroniseerd en worden de certificaten overgebracht. Zo ben je altijd op de hoogte van de status en locatie van het gereedschap van de klant en kun je ook zien of er nieuwe gereedschappen zijn aangekocht. Het bijwerken van de database van jouw klanten is met onze software zo geregeld!

Outsmart: plannen en managen keurmeester

Keurmeesters plannen, werkbonnen laten tekenen en factureren? Koppel Gereedschapbeheer.nl met Outsmart en maak jouw werkprocessen nog efficiënter.

Klantervaringen: