Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Algemeen

Ja, en dat leggen wij vast in de overeenkomst die u met ons aangaat. De gegevens blijven uw eigendom. Ook kunnen wij uw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.

De website en database worden gehost in een zwaar beveiligd datacentrum. Het professionele beheer wordt uitgevoerd door Uniserver. De data wordt verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Er worden dagelijks backups gemaakt en op verschillende locaties opgeslagen.

U kunt zelf een backup maken van uw data. Met één druk op de knop exporteert u al uw gegevens naar Excel.

Ja, wij hebben een mantelovereenkomst afgesloten met Escrow4all waardoor de website tot 3 maanden na een faillissement beschikbaar blijft. U heeft dus ruim de tijd om uw data veilig te stellen middels de backup functie in de applicatie. Indien gewenst kunt u meedoen met de Escrow regeling, na een faillissement zal Escrow4all dan zorgen dat de applicatie en data worden overgezet naar uw eigen omgeving.

Gereedschapbeheer.nl kan nooit zomaar stoppen. Dat leggen wij vast in de overeenkomst die u met ons aangaat, samen met alle andere garanties die wij u geven. Daarnaast kunt u kiezen voor onze Escrow regeling zodat u zelfs na een faillissement van Gereedschapbeheer.nl gewoon kunt blijven beschikken over onze applicatie en uw data.

Kosten

Ja, wij hanteren staffelkortingen. Vraagt u naar onze sales afdeling voor de nodige informatie.

Starten

Starten is zeer eenvoudig. U opent een account aan door middel van het registreren van een demo. Hierna kunt u direct aan de slag. Nadat de formaliteiten zijn afgerond zetten wij uw demo account om naar een definitief account.

Wij kunnen uw bestaande data voor u importeren. U exporteert de data uit uw huidige applicatie naar Excel en levert die aan ons aan. Wij zorgen er voor dat alle data op de juiste plaats terecht komt.

Techniek

De software van Gereedschapbeheer.nl is geschikt voor het gebruik van rfid tags en/of barcode. Wij leveren zelf geen rfid hardware oplossingen maar kunnen wel in samenwerking met een leverancier een totaaloplossing bieden. Tevens kunnen wij scanners leveren die direct zonder tussenkomst van andere hardware met onze software kunnen communiceren.

Wij ondersteunen de apparatentesters van Gossen Metrawatt, Megger, Nieaf-Smitt, Fluke en Metrel.

De vijf meest gebruikte browsers worden door ons volledig ondersteund. Dit zijn Google Chrome, Internet Explorer versie 11, Firefox vanaf versie 10, Microsoft Edge en Safari. Andere browsers worden door ons niet getest.


Menu