FAQ

Algemeen

Blijf ik eigenaar van mijn gegevens?

Ja, en dat leggen wij vast in de overeenkomst die u met ons aangaat. De gegevens blijven uw eigendom. Ook kunnen wij uw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.

Hoe veilig zijn mijn gegevens bij Gereedschapbeheer.nl?

De website en database worden gehost in een zwaar beveiligd datacentrum. Het professionele beheer wordt uitgevoerd door Cyso. De data wordt verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Er worden dagelijks backups gemaakt en op verschillende locaties opgeslagen.

Kan ik zelf backups maken?

U kunt zelf een backup maken van uw data. Met één druk op de knop exporteert u al uw gegevens naar Excel.

Wat gebeurt er als jullie failliet gaan, krijgen wij onze data dan wel terug?

Ja, wij hebben een mantelovereenkomst afgesloten met Escrow4all waardoor de website tot 3 maanden na een faillissement beschikbaar blijft. U heeft dus ruim de tijd om uw data veilig te stellen middels de backup functie in de applicatie. Indien gewenst kunt u meedoen met de Escrow regeling, na een faillissement zal Escrow4all dan zorgen dat de applicatie en data worden overgezet naar uw eigen omgeving.

Welke zekerheden heb ik?

Gereedschapbeheer.nl kan nooit zomaar stoppen. Dat leggen wij vast in de overeenkomst die u met ons aangaat, samen met alle andere garanties die wij u geven. Daarnaast kunt u kiezen voor onze Escrow regeling zodat u zelfs na een faillissement van Gereedschapbeheer.nl gewoon kunt blijven beschikken over onze applicatie en uw data.

Kosten

Kan ik korting krijgen als ik meerdere abonnementen afneem?

Ja, wij hanteren staffelkortingen. Vraagt u naar onze sales afdeling voor de nodige informatie.

Starten

Hoe snel kan ik aan de slag met Gereedschapbeheer.nl?

Starten is zeer eenvoudig. U opent een account aan door middel van het registreren van een demo. Hierna kunt u direct aan de slag. Nadat de formaliteiten zijn afgerond zetten wij uw demo account om naar een definitief account.

Kan mijn data worden overgezet?

Wij kunnen uw bestaande data voor u importeren. U exporteert de data uit uw huidige applicatie naar Excel en levert die aan ons aan. Wij zorgen er voor dat alle data op de juiste plaats terecht komt.

Techniek

In hoeverre leveren jullie track & trace technologie?

De software van Gereedschapbeheer.nl is geschikt voor het gebruik van allerhande hardware zoals rfid tags en/of barcode, actieve tracking devices en BLE beacons. Voor de juiste hardware werken wij samen met diverse gespecialiseerde partners zodat wij u de beste totaaloplossing kunnen bieden.

Welke apparatentesters worden ondersteund?

Wij ondersteunen de apparatentesters van Gossen Metrawatt, Megger, Nieaf-Smitt, Fluke, Sonel en Metrel.

Welke browsers worden ondersteund?

De vier meest gebruikte browsers worden door ons volledig ondersteund. Dit zijn Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge en Safari. Andere browsers worden door ons niet getest.