Kalibreren meetinstrumenten

    Ook jouw meetinstrumenten dient gekalibreerd te worden. Immers, meetapparatuur die niet op tijd en volgens de normen wordt gekeurd, voldoet niet aan de eisen voor het dagelijkse gebruik. Met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat je eventueel aansprakelijk wordt gesteld bij calamiteiten, dien je het keuren en kalibreren van meetinstrumenten periodiek te laten plaatsvinden.

    Kalibreren van meetapparatuur

    Het kalibreren van meetapparatuur doe je met Gereedschapbeheer.nl door middel van de door jou voorgedefinieerde formulieren waarin je de gemeten waardes invult, eventueel op een tablet. Vervolgens is jouw administratie direct bijgewerkt en kunnen indien gewenst de certificaten van het kalibreren van meetapparatuur worden gedownload.

    Bovendien ben je verplicht hiervan een deugdelijke administratie bij te houden van kalibratierapporten. Deze registratie is voor veel bedrijven vaak een noodzakelijk kwaad. Het kost veel tijd en veel papierwerk.
    De app van Gereedschapbeheer.nl maakt een einde aan deze ergernissen. Jouw administratie is altijd up-to-date en volgens de normen. Benieuwd wat je kunt besparen? Vraag de gratis demo aan van onze webtool en doe het kalibreren van meetinstrumenten online.