Aeres Hogeschool Dronten

“Het is efficiënt, praktisch en snel op te zetten. De implementatie was zo geregeld! Als Hogeschool in de agrarische sector, hebben we allerlei materialen die zowel de studenten als docenten voor projecten gebruiken. Denk aan scheppen, maar ook meer high-tech meetapparatuur wat voor bijvoorbeeld bodemonderzoek wordt gebruikt.

Voordat we met Gereedschapbeheer.nl werkten, was onze opslagruimte voor deze materialen een grote chaos. We wisten niet wat er lag, hoeveel er lag en of het onderhoud nodig had. Regelmatig zijn we daardoor materialen kwijt geraakt. We hadden helemaal geen zicht op wie wat en wanneer leende.

We wisten dat dit anders moest en zijn op zoek gegaan naar een oplossing. Toen we Gereedschapbeheer.nl tegenkwamen werden we meteen enthousiast.

Materialen op orde dankzij Gereedschapbeheer.nl

Nu werken we inmiddels twee jaar met Gereedschapbeheer.nl en hebben onze materialen goed op orde. In het systeem zien we precies wat er is, hoeveel er van is en wat er uitgeleend is. Studenten kunnen bij ons materialen reserveren voor bepaalde projecten. Hier koppelen we ook een retourdatum aan, de datum waarop de spullen weer ingeleverd moeten worden. Als deze datum verloopt, zien we dit in het systeem en kunnen we de student eenvoudig een herinnering sturen.

Alle materialen zijn voorzien van een QR-code, waardoor je de spullen ook eenvoudig kunt herkennen. Als je per ongeluk een schep mee naar huis neemt, zie je thuis al gauw dat deze van de Hogeschool is.

Het systeem is efficiënt, praktisch en snel op te zetten. De implementatie was zo geregeld!”

Svenja Hagedoorn
Teamleider Tuin Akkerbouw Ondernemerschap
Aeres Hogeschool Dronten

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen