Amels Yachtbuilding

“Met minder handelingen en foutloze registratie!”

“In de tijd dat Amels nog een relatief klein bedrijf was, volstond een aantal Excelbestanden voor het beheer van onze gereedschappen. Met de groei van onze organisatie, hadden we behoefte aan een systeem, om – met zo weinig mogelijk handelingen – de keuring van onze hijsmiddelen en de registratie van onze materialen up-to-date te houden.

We werken sinds 2010 met vijf collega’s op uiteenlopende locaties met Gereedschapbeheer. De overgang verliep destijds vrijwel vlekkeloos. Onze oude Excelbestanden werden makkelijk ingelezen. Na een korte training door Edwin Meijer konden we direct aan de slag met het nieuwe systeem. Naast de standaardmogelijkheden, zijn we ook erg content met de speciale projectenmodule. Deze is voor ons op maat ontwikkeld en maakt het mogelijk dat we per project ook financieel inzicht hebben in de materialen. En het is bijzonder prettig dat we automatische ‘reminders’ ontvangen als het tijd wordt onze hijsmiddelen te laten keuren. We maken steeds meer gebruik van de vele mogelijkheden van het systeem. Zo zijn we nu bezig de keuringsapparatuur te koppelen. Daarmee krijgen we direct inzicht in de laatste keuringsresultaten.

Het systeem is praktijkgericht en de online opzet maakt het mogelijk dat we op elke gewenste plek informatie kunnen toevoegen of ophalen. Sinds kort werken we met barcodes en dat levert opnieuw een ongekende tijdsbesparing op. Met veel minder handelingen kunnen we nu vertrouwen op een betere en foutloze registratie. Intern wordt het systeem dan ook op handen gedragen. Onze medewerkers weten altijd waar de materialen zich bevinden en men houdt elkaar scherp op het juiste beheer en de registratie. Kortom, een ideaal registratiemiddel.”

Dennis Geertse
Warehousemanager
Amels Yachtbuilding

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen