BAM Techniek

“Enkele maanden geleden zijn we als regio overgestapt van onze vorige leverancier naar Gereedschapsbeheer.nl, mogelijk dat de overige regio’s ook gaan aanhaken. De voordelen t.o.v. onze vorige leverancier zijn de eenvoud en het bediengemak. Bijvoorbeeld door het eenvoudig aanmaken van gast accounts voor onze medewerkers is de beleving bij onze mensen over waar ze nu verantwoording op hebben fors toegenomen, met nu al merkbaar resultaat, vermissing en verloren gereedschap neemt af. In het verleden hebben we wensen bij onze vorige leverancier neergelegd om de programmatuur aan te passen op sommige onderdelen, meestal resulteerde dit in een negatieve reactie. Recentelijk hadden we de wens om binnen Gereedschapsbeheer.nl meerdere basismodellen gelijkertijd te kunnen aanpassen, bijvoorbeeld categorieën. Binnen twee weken was deze wijziging doorgevoerd en operationeel! Daarnaast is het eenvoudig om een kostenuitdraai te maken per project of medewerker aangaande de “huur” van het projectgereedschap per projectnummer. De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

De implementatie ging zeer voorspoedig. Een kopie van onze oude database is ingelezen en was binnen een week operationeel. Al met al hebben we een zeer prettige samenwerking met Jim en Edwin, korte lijnen, duidelijke afspraken.

Bovenstaande is slechts een weergave van e.e.a., als directie team van regio Amsterdam zijn we zeer content met onze keuze”

Mees Hazeleger
Unit Manager
BAM Techniek Regio Amsterdam

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen