Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Natuurlijk wilt u weten waar uw materieel zich bevindt. Locatiebepaling van uw gereedschappen helpt u immers om de kosten in de hand te houden. In sommige gevallen is die registratie zelfs wettelijk verplicht.

Maar heeft u enig idee hoeveel tijd u kwijt bent met het (dagelijkse) zoekwerk naar de exacte locatie van uw materialen? Of erger nog: wat het kost om nieuwe exemplaren te bestellen bij zoekraken? Dat is nu voorbij!Materieel tracking

Continue locatiebepaling

Tracking devices op basis van IoT (‘internet of things’) zijn dé oplossing. U bevestigt deze kleine, slimme ‘apparaatjes’ zelf eenvoudig op uw materieel en krijgt direct de controle terug. Locatiebepaling gaat automatisch en u krijgt direct een seintje als materiaal verplaatst wordt of wanneer er sprake is van een afwijkende locatie. De communicatie blijft onder vrijwel alle omstandigheden actief. Met de bekende webtool van Gereedschapbeheer.nl houdt u nauwlettend vinger aan de pols.

Voor wie?

Met name voor bedrijven waarbij materieel veelal zwerft zijn onze tracking oplossingen een uitkomst. De devices worden daarnaast veel gebruikt bij diefstalrisico.

Deze technieken ondersteunen wij

Via onze partners ondersteunen wij vele soorten IoT-trackers. Tevens leveren wij een oplossing met BLE devices welke werken in combinatie met de mobiele telefoon van de gebruiker of met een ander BLE ontvangststation zoals bijvoorbeeld de SmartSpot. Klik hier voor meer informatie over onze BLE oplossingen.

Partners

Ons streven is om alle soorten Track & Trace oplossingen op ons platform te kunnen laten landen. Wij werken al samen met de onderstaande gespecialiseerde partners. Staat uw leverancier van uw Track & Trace hardware er niet bij? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bouwtag logo Bouwtag levert de juiste hardware voor uw specifieke toepassing, van GPS-trackers tot complete BLE oplossingen. Bouwtag en Gereedschapbeheer.nl leveren samen een volledig geïntegreerd systeem voor Track en Trace van al uw materieel.
On-route logo On-route levert BLE detectieapparatuur voor in uw wagens. Zo kunt u in Gereedschapbeheer.nl exact zien in welke wagen welk gereedschap aanwezig is. Ook is hierdoor goed te zien waar gereedschap is achtergebleven indien het ergens vergeten is en kunt u daar meldingen van krijgen. Indien u werkt met OCM en/of Webfleet dan wordt in deze systemen ook direct zichtbaar welk Gereedschap in welke wagen ligt met daarbij aangegeven de nodige gegevens zoals bijvoorbeeld de keuringsstatus.
Webfleet logo Door te koppelen met webfleet maakt u de locatie van uw wagenpark en materieel zichtbaar in Gereedschapbeheer.nl.

De voordelen van IoT-locatiebepaling

  • Goedkoper en kleiner dan traditionele volgsystemen.
  • Eenvoudig in of op uw apparatuur aan te brengen, bijvoorbeeld met schroeven of lijm.
  • Robuuste industriële behuizingen.
  • Opslag van historische gegevens: drie maanden.

Wilt u meer weten over het volgen van materiaal met IoT? Neem contact met ons op en vraag om een gratis demonstratie.

Menu