Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Ook uw meetapparatuur dient volgens de norm NEN 3140 gekeurd en gekalibreerd te worden. Immers, meetapparatuur die niet op tijd en volgens de normen wordt gekeurd, voldoet niet aan de eisen voor het dagelijkse gebruik. Met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat u eventueel aansprakelijk wordt gesteld bij calamiteiten, dient u uw meetapparatuur periodiek te laten keuren en kalibreren.

Keuring van meetapparatuur volgens NEN 3140

Keuren volgens de NEN 3140 doet u met behulp van een apparatentester. Na het keuren leest u de apparatentester uit en wordt de administratie direct bijgewerkt. Indien gewenst kunnen de certificaten direct worden gedownload, door u of door uw klant.

Kalibreren van meetapparatuur

Het kalibreren van meetapparatuur doet u met Gereedschapbeheer door middel van de door u voorgedefinieerde formulieren. U kalibreert uw meetapparatuur door de checklijsten n te vullen, eventueel op een tablet. Vervolgens is uw administratie direct bijgewerkt en kunnen indien gewenst de certificaten worden gedownload.

Keuringsadministratie

Bovendien bent u verplicht hiervan een deugdelijke administratie bij te houden. Deze registratie is voor veel bedrijven vaak een noodzakelijk kwaad. Het kost veel tijd en veel papierwerk. De app van Gereedschapbeheer maakt een einde aan deze ergernissen. Uw administratie is altijd up-to-date en volgens de normen. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag de gratis demo aan van onze app of webtool en keur ook uw meetapparatuur online.

Menu