Werken met (elektrisch) gereedschap of apparatuur brengt risico’s met zich mee. Om werkplekken veilig te houden, moeten bedrijven specifieke richtlijnen waarborgen. In de norm voor de NEN 3140 keuring staat waar werkzaamheden met en rondom (elektrische) gereedschappen aan moeten voldoen. Met de online tools van Gereedschapbeheer.nl bespaar je tijd én kosten. Ook bij inspectie en onderhoud van jouw gereedschappen.

Kwaliteit en veiligheid bewaken met NEN 3140 keuring

De brand bij de Technische Universiteit Delft in 2008 – veroorzaakt door kortsluiting – toont tragisch aan hoe belangrijk regelmatige controle van jouw elektrische installaties is.

Voor veel bedrijven is inspectie en onderhoud dagelijks werk. Om volgens NEN 3140 keuring en onderhoud te verrichten, moet je voortdurend de kwaliteit bewaken van jouw werkomgeving. Ook is een up-to-date en toegankelijke registratie bijhouden essentieel. Net als efficiency en kostenbeheersing.

Inspectie en onderhoud met onze online tools

Het up-to-date houden van een registratie kost vaak veel tijd. Gereedschapbeheer.nl maakt dit intensieve handwerk en de papieren rompslomp overbodig. We ontwikkelden namelijk een online tool én tabletapp. Tools waarmee je zeer eenvoudig voldoet aan de strenge eisen voor registratie van de NEN 3140 keuring. Je beheert er zowel jouw planning als keuringsrapportages mee. Allemaal gemakkelijk en snel online inzichtelijk, via jouw computer of tablet.

Gratis en vrijblijvend ervaren hoe je kosten en tijd bespaart met onze online gereedschapbeheeroplossingen? Vraag dan onze gratis demo aan. Ontdek hoe je jouw NEN 3140 inspectie en onderhoud snel, toegankelijk en up-to-date kunt beheren.

Peter van den Hurk, eigenaar van het keuringsbedrijf Keurspecialist vertelt:
“Van papierberg naar gebruiksgemak voor onze klanten”