Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Werken met (elektrisch) gereedschap of apparatuur brengt risico’s met zich mee. Om werkplekken veilig te houden, moeten bedrijven specifieke richtlijnen waarborgen. In de norm voor de NEN 3140 keuring staat waar werkzaamheden met en rondom (elektrische) gereedschappen aan moeten voldoen. Met de online tools van Gereedschapbeheer bespaart u tijd én kosten. Ook bij inspectie en onderhoud van uw gereedschappen.

Kwaliteit en veiligheid bewaken met NEN 3140 keuring

Afbeelding inspectie en onderhoud

Inspectie en onderhoud volgens NEN 3140

De brand bij de Technische Universiteit Delft in 2008 – veroorzaakt door kortsluiting – toont tragisch aan hoe belangrijk regelmatige controle van uw elektrische installaties is.

Voor veel bedrijven is inspectie en onderhoud dagelijks werk. Om volgens NEN 3140 keuring en onderhoud te verrichten, moet u voortdurend de kwaliteit bewaken van uw werkomgeving. Ook is een up-to-date en toegankelijke registratie bijhouden essentieel. Net als efficiency en kostenbeheersing.

Inspectie en onderhoud met onze online tools

Het up-to-date houden van een registratie kost vaak veel tijd. Gereedschapbeheer maakt dit intensieve handwerk en de papieren rompslomp overbodig. We ontwikkelden namelijk een online tool én tabletapp. Tools waarmee u zeer eenvoudig voldoet aan de strenge eisen voor registratie van de NEN 3140 keuring. U beheert er zowel uw planning als keuringsrapportages mee. Allemaal gemakkelijk en snel online inzichtelijk, via uw computer of tablet.

Gratis en vrijblijvend ervaren hoe u kosten en tijd bespaart met onze online gereedschapbeheeroplossingen? Vraag dan onze gratis demo aan. Ontdek hoe u uw NEN 3140 inspectie en onderhoud snel, toegankelijk en up-to-date kunt beheren.

Peter van den Hurk, eigenaar van het keuringsbedrijf Keurspecialist vertelt:
“Van papierberg naar gebruiksgemak voor onze klanten”

 

Menu