• Gereedschapbeheer-kilometerregistratie-trackjack

Gereedschapbeheer.nl & TrackJack

Wilt u altijd weten waar uw voertuigen en materieel zich bevindt? En kunnen ingrijpen bij diefstal en sabotage? En dat ook nog gekoppeld aan uw Gereedschapbeheer-account? Start dan vandaag nog met TrackJack!

Wilt u weten waar uw personeel zich bevindt? Inzicht krijgen in ritten, gewerkte uren én kilometers van uw voertuigen? En ook nog meldingen ontvangen bij diefstal of sabotage van uw materieel? Met TrackJack bent u altijd en overal op de hoogte. En wanneer u TrackJack aan Gereedschapbeheer koppelt, worden niet alleen de GPS locaties in uw account zichtbaar, maar ontvangt u ook updates over bewegingen van uw materieel én projecten.

Over TrackJack

TrackJack is al 15 jaar marktleider op het gebied van GPS tracking en rittenregistratie in Nederland. TrackJack staat voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Zo betaalt u niet voor functionaliteiten die u niet nodig heeft en zit u niet vast aan meerjarige contracten. En met meer dan 55.000 verkochte systemen, bent u zeker van kwaliteit.
De GPS trackers kunnen door onze monteurs bij u op locatie worden geïnstalleerd waarna u via de computer of smartphone app altijd en overal op de hoogte bent. Of het nu gaat om een sluitende kilometerregistratie volgens de eisen van de Belastingdienst of om GPS track & trace locaties van uw bus, hoogwerker, graver, heftruck, aggregaat en meer, TrackJack past altijd.

De voordelen van de integratie

  • GPS locaties van al uw voertuigen en materieel in uw Gereedschapbeheer.nl account!
  • Ontvang direct notificaties op het moment dat materieel of voertuigen uw projectzones in- of uit gaan, er te lang blijven of er te lang niet zijn. Dit allemaal gekoppeld met uw bestaande projecten!
  • Wijzig de gebruiker of eigenaar van materieel op basis van de GPS locatie
  • Bereken jouw materieelkosten automatisch door op jouw projecten

Gebruikt Gereedschapbeheer.nl maar nog geen TrackJack? Dan krijgt u een mooie introductiekorting die kan oplopen tot €50 per voertuig.

Neem contact op voor de mogelijkheden