Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Online plannen kan u veel tijd en kosten besparen. Want hoe houdt u het overzicht op uw planning? Weet u welk materieel wanneer beschikbaar is? Op welke manier plant u het materieel voor uw projecten vooraf in? En hoe houdt u rekening met noodzakelijk onderhoud aan bijvoorbeeld uw kranen?

Online plannen met Gereedschapbeheer.nl

Planborden en ingewikkelde Excelsheets zijn effectief, maar veelal lastig te onderhouden en niet geïntegreerd met uw materieelbeheer applicatie. De nieuwe online planningmodule van Gereedschapbeheer is dat wel. De applicatie is geïntegreerd in uw online gereedschapbeheertool en toont in één oogopslag de beschikbaarheid van uw arbeidsmiddelen. U plant het materieel in voor uw medewerkers, projecten of klanten. Doordat u voor de verschillende categorieën een onbeperkte hoeveelheid planborden kunt toevoegen behoudt u het juiste overzicht. Vlot en efficiënt. Zonder verrassingen. U kunt uw klanten flexibel en snel bedienen, zodat zij verzekerd zijn van het juiste materieel op het juiste moment.

Planningmodule die breed inzetbaar is

De planningmodule is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verhuurders van kranen, grondverzetbedrijven, bouwbedrijven, etc. En uiteraard is ook deze applicatie van Gereedschapbeheer volledig webbased, evenals de modules voor calculatie, certificaten, verzendingen, meldingen en bulkmaterieel.

Meer weten over deze module, hoe u online kunt plannen en de koppeling met onze webtool maakt? Neem contact met ons op.

Planbord

Voorbeeld van een planningsbord gemaakt in de planningmodule van Gereedschapbeheer.nl.

Menu