• Materieelplanning-software

Materieelplanning software

In één oogopslag zicht op beschikbaarheid van arbeidsmiddelen.

Om de materieelkosten zo laag mogelijk te houden wil je jouw materieel zo efficiënt mogelijk inzetten. Je wilt echter nooit misgrijpen. Goed inzicht in beschikbaarheid van materieel over de tijd is daarom essentieel. Met de Materieelplanning software van Gereedschapbeheer.nl krijg je grip op de planning van jouw materieel.

✅ Inzicht in de beschikbaarheid van al het materieel.
✅ Lagere kosten door efficiënte inzet.
✅ Vroegtijdig kunnen anticiperen op pieken.

Planningssoftware: online plannen voor direct overzicht

Hoe houd je het overzicht op jouw planning? Weet je welk materieel wanneer beschikbaar is? Op welke manier plan je het materieel voor jouw projecten vooraf in? En hoe houd je rekening met noodzakelijk onderhoud aan bijvoorbeeld kranen?

Met de slimme Planningssoftware van Gereedschapbeheer.nl heb je in één oogopslag zicht op beschikbaarheid van arbeidsmiddelen en bespaar je tijd en kosten.

Materieel online inplannen

Planborden en ingewikkelde Excelsheets zijn effectief, maar veelal lastig te onderhouden en niet geïntegreerd met je materieelbeheer applicatie. De online Planningmodule van Gereedschapbeheer.nl is dat wel. De applicatie is geïntegreerd in jouw online gereedschapbeheertool en toont in één oogopslag de beschikbaarheid van jouw arbeidsmiddelen.

Hoe werkt het?

Je plant het materieel in voor jouw medewerkers, projecten of klanten. Doordat je voor de verschillende categorieën een onbeperkte hoeveelheid planborden kunt toevoegen behoud je het juiste overzicht. Vlot en efficiënt. Zonder verrassingen. Je kunt jouw klanten flexibel en snel bedienen, zodat zij verzekerd zijn van het juiste materieel op het juiste moment.

Functionaliteiten

✅ Plannen van arbeidsmiddelen en/of bulkartikelen.
✅ Laat projectleiders, uitvoerders en/of werkvoorbereiders materieel reserveren voor hun eigen projecten.
✅ Integratie met (magazijn) inname en uitgifte.
✅ Automatisch planitems maken op basis van uit te voeren keuringen.
✅ Volledig geïntegreerd in de assetmanagement software van Gereedschapbeheer.nl

Planningssoftware is breed inzetbaar

De Planningssoftware is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld verhuurders van kranen, grondverzetbedrijven, bouwbedrijven, etc. En uiteraard is ook deze applicatie van Gereedschapbeheer.nl volledig webbased.