Eenvoudig beproeven volgens de EKH-norm

Hijs je beproevingen naar een hoger niveau

Werk jij als Hef- en Hijskeurbedrijf op dit moment met de keuring tool van Winpact? En ben je op zoek naar een alternatieve totaaloplossing voor beproevingen volgens de EKH eisen, nu de tool niet langer ondersteund wordt? Profiteer dan nu van de Gereedschapbeheer.nl overstapservice en beproef al jouw hef- en hijsmiddelen voortaan gemakkelijk en snel met onze online tool!

Vraag hier de gratis demo aan

Liever direct contact? Bel of mail onze collega Ruben van den Berg.

Waarom overstappen naar Gereedschapbeheer.nl?

Efficiënt registreren en jouw klant de maximaal mogelijke service verlenen waar hij om vraagt is een uitdaging. Of je nu werkt in een eigen gebouwde applicatie of nog steeds de voorkeur geeft aan een papieren administratie.

Met Gereedschapbeheer.nl beproef je volledig EKH-proof en kost jouw administratie nauwelijks tijd. Alle gegevens omtrent het beproeven van hef- en hijsmiddelen houd je namelijk bij met onze online tool. Dit kan volledig digitaal. Beproef met behulp van onze app op jouw tablet.

Naast besparen op tijd en dus geld, professionaliseer je de interne processen en verhoog je de service naar jouw klanten. Voordat je Gereedschapbeheer.nl in de praktijk gaat toepassen, zorgen wij voor een training op maat voor jouw medewerkers die gaan werken met het systeem.

EKH-proof beproeven met Gereedschapbeheer.nl

  • Volledig EKH-proof, vanwege de intensieve samenwerking met EKH
  • Digitaal beproeven voor zowel boven als onder de haak
  • Gratis login accounts voor al jouw klanten

Moeiteloos beproeven via de app

Alle formulieren die zijn gemaakt voor het beproeven van hef- en hijsmiddelen, zijn on- en offline via onze app: GB Inspect te gebruiken. Hiermee voltooi je de beproeving eenvoudig alsof je met een papieren document werkt, maar sneller omdat het resultaat van de beproeving direct terug te zien is in de online tool voor zowel de keurmeester als de opdrachtgever.

Profiteer van onze overstapservice!

✅ Jij levert de ruwe data, wij richten jouw omgeving in

✅ Adviesgesprekken rondom jouw inrichting

✅ Training op locatie

Stap nu over naar Gereedschapbeheer.nl

  1. Stap 1: vraag de gratis demo aan
  2. Stap 2: je wordt gebeld door een van onze accountmanagers om naar jouw ervaring te vragen en de tool passend te maken op jullie wensen en behoeften
  3. Stap 3: beproef gereedschappen voortaan met gemak volgens de EKH norm!

Vraag een gratis demo aan!

Wil je als Hef- en Hijskeurbedrijf voortaan boven en onder de haak gemakkelijk, snel en volledig volgens EKH-norm beproefd hebben? Vraag nu een gratis demo aan voor onze online tool, ervaar zelf het gemak en profiteer van onze overstapservice!
Na klikken op onderstaande button, kan het aanmaken van uw account enkele seconden duren