Software voor keuring en onderhoud

Superefficiënte keuringsprocessen dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Kies de beste software voor keuring en onderhoud. Voldoe aan de eisen voor registratie van alle van toepassing zijnde normen zoals bijvoorbeeld keuringen van hef- en hijsmiddelen volgens de NEN818 en elektrisch gereedschap volgens de NEN3140.

✅ Gebruiksvriendelijke webbased applicatie.
✅ Volledig digitaal werken.
✅ Samenwerken met keuringsinstanties.

Verhoog efficiëntie in het keurproces

Het keuren en inspecteren van gereedschap is niet langer een tijdrovende aangelegenheid. De handige inspectie software is gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en maakt een einde aan papierwerk. Hiermee professionaliseer je jouw werkproces. 

Keuringen die je uitvoert met een apparatentester lees je eenvoudig digitaal uit. Certificaten worden automatisch gegenereerd en zijn direct voor iedereen toegankelijk. 

Online webbased applicatie

Onze keuring en onderhoud software werkt volledig in de cloud en is eenvoudig toegankelijk via jouw browser of mobiele toestel. Zo hebben jouw medewerkers altijd inzicht in de status en locatie van het gereedschap.

✅ Gebruiksvriendelijke webbased applicatie.
✅ Alle informatie 24/7 toegankelijk.
✅ Volledig digitaal werken.
✅ Automatische notificaties via email.

Keuringsprocessen

Keuringen die je uitvoert met een apparatentester lees je eenvoudig digitaal uit. Voor de andere keuringen stel je jouw eigen formulieren samen die je vervolgens digitaal invoert, al dan niet met de mobiele app. Certificaten worden automatisch gegenereerd en zijn direct voor iedereen toegankelijk.

✅ Ondersteuning voor meer dan 20 type apparatentesters.
✅ Zelf formulieren definiëren en digitaal keuringen invoeren.
✅ Automatisch genereren van keuringsrapporten en certificaten.
✅ Offline werken met de apps.

Gemakkelijk materieel keuren met een tablet

Tijdens het keuren van gereedschappen voer je direct de gegevens in. Op elke gewenste locatie. Geen internet? Onze app GB INSPECT slaat jouw gegevens offline op en werkt de database bij zodra je weer online bent. Je hoeft geen formulieren of Excelbestanden in te vullen.

Efficiënte samenwerking

Gebruikt jouw keuringsinstantie ook Gereedschapbeheer.nl? Dan koppel je eenvoudig het account van jouw keuringsinstantie en worden gegevens automatisch gesynchroniseerd en worden de certificaten overgebracht. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van het gereedschap en worden de certificaten en keurrapporten automatisch overgebracht. Het bijwerken van jouw database is met onze software zo geregeld!

Gereedschap keuren

Volgens de wettelijke richtlijnen dien je jouw gereedschap frequent te (laten) keuren door gecertificeerde personen. Met de online tool van Gereedschapbeheer.nl voer je al jouw gereedschappen en materieel individueel in, voorzien van specifieke informatie met betrekking tot keuring en onderhoud. Zo bepaal je gemakkelijk wanneer jouw gereedschap gekeurd dient te worden, door wie, op welke punten, etc.

Lees hier meer over gereedschap keuren

Keuring elektrisch gereedschap

Keuring van elektrisch gereedschap volgens NEN3140? Kies dan de online beheertool van Gereedschapbeheer.nl! Hiermee wordt keuring van elektrisch gereedschap gemakkelijker dan ooit. Met deze online oplossing draag je bovendien bij aan kostenbeheersing, arbeidsveiligheid en efficiency in jouw bedrijf.

Onze keuring en inspectie software is compatible met meer dan 20 apparatentesters.

Lees hier meer over keuring elektrisch gereedschap

Keuren hijsmiddelen

Keur je ook hef- en hijsmiddelen? Onze software is volledig voorbereid op het keuren van hijsmiddelen volgens de geldende normen. Zowel onder als boven de haak. Zo kunnen de certificaten bijvoorbeeld automatisch opgemaakt worden conform de EKH normen en met EKH logo.

Lees hier meer over keuren hijsmiddelen

Keuren ladders en trappen

Keuren van ladders en trappen? Met de online tool van Gereedschapbeheer.nl keur je laders en trappen volgens NEN 2484. Deze tool is eenvoudig in gebruik en je hebt altijd inzicht in de actuele gegevens.

Lees hier meer over keuren ladders en trappen

Brandblusser keuren

Brandblusser keuren? Het keuren van een brandblusser is vastgelegd in de NEN 2559 norm. Het keuren van een brandblusser dient minimaal eens per jaar uitgevoerd te worden. Met de online tool van Gereedschapbeheer.nl beschik je altijd over de juiste en meest actuele gegevens als het gaat om het keuren van jouw brandblusser. Veilig, vertrouwd en altijd tot jouw beschikking.

Lees hier meer over brandblusser keuren

Kalibreren meetinstrumenten

Om zeker te stellen dat jouw meetapparatuur de juiste waarden aangeeft dienen deze gekalibreerd te worden. Zo weet je zeker dat jouw meetapparatuur voldoet aan de eisen voor professioneel gebruik. Het kalibreren van meetinstrumenten voer je eenvoudig uit met onze speciaal hiervoor ontwikkelde kalibratiemodule.

Lees hier meer over het kalibreren van meetinstrumenten

Steigers keuren

Professionele steigers keuren en onderhouden verlengt de levensduur van de producten en beperkt arbeidsrisico’s. Gereedschapbeheer.nl vereenvoudigt deze taak – zeker in combinatie met onze checklijsten en tablet app GB Inspect – aanzienlijk. Je voorkomt dat de steigers niet op tijd gekeurd worden, met alle gevolgen van dien.

Lees hier meer over steigers keuren

Integraties met systemen van derden

De Asset Manegement software van Gereedschapbeheer.nl integreert eenvoudig met andere systemen. Zo wissel je gegevens over kosten, keuringen, locaties eenvoudig uit.

Voordelen Gereedschapbeheer.nl

✅ Online tool is eenvoudig te koppelen aan apparatentesters.
✅ Keuringen digitaal invoeren via zelf samen te stellen keuringsformulieren.
✅ Certificaten rechtstreeks te downloaden.
✅ Koppelen met het account van jouw keuringsinstantie.
✅ Geen administratieve rompslomp meer.