Gereedschapbeheer.nl voor groenbedrijven

Beheer jouw groenprojecten met de slimme software van Gereedschapbeheer.nl

Als bedrijf in de groensector wil je graag grip op de locatie, keuring en onderhoud van jouw materieel. Gereedschapbeheer.nl is het online Asset Management software platform voor de digitalisering van jouw middelenbeheer. Keuren, onderhouden, plannen, traceren, magazijn- en voorraadbeheer, alles in één platform beschikbaar voor al jouw medewerkers, altijd en overal.

✅ Bespaar tijd en kosten.
✅ Grip op keuringsprocessen.
✅ Materieel goed kunnen onderhouden.
✅ Altijd op tijd het juiste materieel.
✅ Altijd weten waar het materieel is d.m.v. track & trace.

Gereedschapbeheer.nl id de onmisbare alles-in-één oplossing!

Voor bedrijven in de groensector is het van essentieel belang dat het materieel en de gereedschappen op exact het juiste moment op de locatie aanwezig zijn. Met onze planningsmodule en modules voor magazijnbeheer, bestellen en verzenden doe je dat eenvoudig en snel. Met de geïntegreerde functies voor keuren en onderhoud is het materieel en gereedschap ook altijd netjes gekeurd en onderhouden. 

Materieel Tracking

Gereedschapbeheer.nl beschikt over een volledig geintegreerd track en trace platform. Via zorgvuldig geselecteerde partners kun je jouw materieel voorzien van de juiste trackers waarmee jouw materieel altijd te volgen is. Met de handige functies van Gereedschapbeheer.nl houd je jouw materieel onder controle. Materieel gestolen? Via de opsporingsservice van onze partner Bouwtag wordt jouw materieel vaak teruggevonden.

Integraties met systemen van derden

De Asset Management software van Gereedschapbeheer.nl integreert eenvoudig met andere systemen.
Zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig gegevens uit met jouw ERP oplossing.

Klantervaringen:

G4S-logo

G4S Businessunit Fire & Safety

"Gereedschapbeheer.nl bespaart ons enorm veel tijd!”