Gereedschapbeheer.nl voor het onderwijs

Altijd werken met gekeurd en veilig materieel dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Wij begrijpen dat het voor jou als onderwijsinstelling belangrijk is om altijd met veilig en gekeurd materieel te werken. Met de software van Gereedschapbeheer.nl krijg je als bedrijf in het onderwijs grip op de status van jouw materieel. En dankzij de geïntegreerde functies voor keuring en inspectie werken jouw mensen altijd met veilig materieel.

Inzicht in keuring en onderhoud

Dankzij de geïntegreerde functies voor keuring en inspectie krijg je als onderwijsinstelling gemakkelijk inzicht in de keurstatus van jouw materieel. Zo hebben jouw mensen altijd de beschikking over kwalitatief en veilig materieel en kunnen zij zich weer voor 100% inzetten voor het werk waar zij zo goed in zijn.

Materieel tracking

Gereedschapbeheer.nl beschikt over een volledig geintegreerd track en trace platform. Via zorgvuldig geselecteerde partners kun je jouw materieel voorzien van de juiste trackers waarmee jouw materieel altijd te volgen is. Met de handige functies van Gereedschapbeheer.nl houd je jouw materieel onder controle. Materieel gestolen? Via de opsporingsservice van onze partner Bouwtag wordt jouw materieel vaak teruggevonden.

Integraties met systemen van derden

De Asset Management software van Gereedschapbeheer integreert eenvoudig met andere systemen. Zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig gegevens uit met jouw ERP oplossing.

Klantervaringen:

Aeres Hogeschool Dronten

“Gereedschapbeheer.nl is efficiënt, praktisch en snel op te zetten. De implementatie was zo geregeld!”