Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Veel van onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de bouw en hebben – met behulp van Gereedschapbeheer.nl – nu een goed zicht op status en keuring van hun gereedschappen. Onderstaand een kleine selectie van ervaringen:

Dennis Buskoop, projectleider bij Bouwservice Buskoop BV

Gereedschapbeheer.nl is een kant en klaar pakket met mogelijkheden voor importeren. Toch is het overzichtelijk en door iedereen te bedienen. Wij hebben timmerlieden, stukadoors en tegelzetters in dienst. Wij willen graag weten wie welk gereedschap bij zich heeft en of er gereedschap zoekt raakt of gestolen wordt. Daarom moet iedere uitgifte van gereedschap bijgehouden worden. De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.


Buskoop Nederhoff Boogert Ten Brinke Broekema Wegenbouw Infraspeed Maintenance Tebezo Waterbouw & Nautische Dienstverlening Kroom Dakdiensten Swietelsky Rail Benelux Ridder Bam Rail Kooiker Zuigtechniek Geka Bouw Landustrie Janssen de Jong Bouw Zuid GS Staalwerken Groep Meiling Aannemersbedrijf Wopereis Van Doorn Geldermalsen Introbouw Rouwmaat Pasman Huyg Metaal De Krom Companjen Constructies Lek Sloopwerken Hebo Maritiemservice Het Zuiden Van Berlo K_Dekker
Menu