Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Ook in de industrie worden elektrische en andere – vaak kostbare – gereedschappen regelmatig gekeurd. Door over te stappen op de online tool van Gereedschapbeheer.nl krijgen onze opdrachtgevers direct inzicht in de status en keuringen van hun gereedschappen. Een kleine greep uit de ervaringen in de industrie:

Marcel van der Hulst, Engineer bij Shell

In onze dagelijkse werkzaamheden liepen we vaak tegen het feit aan dat wij niet wisten waar ons gereedschap zich bevond. Aangezien dit kostbare arbeidsmiddelen zijn, was de noodzaak aanwezig om op zoek te gaan naar een geautomatiseerd systeem. Gereedschapbeheer.nl voldoet precies aan onze wensen omdat de applicatie simpel is en ook op maat kan worden gemaakt. Het mooiste vind ik het automatische email notificatie systeem die aangeeft welk gereedschap wanneer moet worden gekeurd. Omdat Gereedschapbeheer.nl een klein bedrijf is die erg sterk op de kosten let en waarbij je de directeur en eigenaar zelf nog aan de lijn krijgt, hebben we aangegeven mee te willen werken om dit tot een succes in de markt te laten zijn. Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Lees hier ook over de rfid oplossing die Gereedschapbeheer.nl bij Shell heeft geleverd voor geautomatiseerd magazijnbeheer.


Mark Meijers, Directeur, Qumey

Wij waren op zoek naar een software tool waarmee wij op een zeer eenvoudige wijze het beheer van onze arbeidsmiddelen, in 1 oogopslag, kunnen managen. Immers is het kwijt raken van gereedschap een kostbare aangelegenheid en is het keuren door ons beter in te plannen als we weten waar onze middelen zich bevinden. Na op het internet rond te hebben gekeken, vonden wij Gereedschapbeheer.nl en direct bij het eerste contact bleek de kracht van dit bedrijf. No-nonsense en heel erg flexibel. Hoe wij zaken doen met onze klanten, zo verwachten wij dezelfde daadkracht van onze leveranciers.


Menu