Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Online magazijnbeheer heeft ook voor bedrijven in de scheepsbouw tal van voordelen. Dankzij de eenvoudige koppeling aan interne systemen én het verdwijnen van de Excelbestanden, is de efficiencyslag snel gemaakt.

Dennis Geertse, warehousemanager Amels Yachtbuilding

 

“Met minder handelingen een foutloze registratie!”

“In de tijd dat Amels nog een relatief klein bedrijf was, volstond een aantal Excelbestanden voor het beheer van onze gereedschappen. Met de groei van onze organisatie, hadden we behoefte aan een systeem, om – met zo weinig mogelijk handelingen – de keuring van onze hijsmiddelen en de registratie van onze materialen up-to-date te houden.

We werken sinds 2010 met vijf collega’s op uiteenlopende locaties met Gereedschapbeheer. De overgang verliep destijds vrijwel vlekkeloos. Onze oude Excelbestanden werden makkelijk ingelezen. Na een korte training door Edwin Meijer konden we direct aan de slag met het nieuwe systeem. Naast de standaardmogelijkheden, zijn we ook erg content met de speciale projectenmodule. Deze is voor ons op maat ontwikkeld en maakt het mogelijk dat we per project ook financieel inzicht hebben in de materialen. En het is bijzonder prettig dat we automatische ‘reminders’ ontvangen als het tijd wordt onze hijsmiddelen te laten keuren. We maken steeds meer gebruik van de vele mogelijkheden van het systeem. Zo zijn we nu bezig de keuringsapparatuur te koppelen. Daarmee krijgen we direct inzicht in de laatste keuringsresultaten.

Het systeem is praktijkgericht en de online opzet maakt het mogelijk dat we op elke gewenste plek informatie kunnen toevoegen of ophalen. Sinds kort werken we met barcodes en dat levert opnieuw een ongekende tijdsbesparing op. Met veel minder handelingen kunnen we nu vertrouwen op een betere en foutloze registratie. Intern wordt het systeem dan ook op handen gedragen. Onze medewerkers weten altijd waar de materialen zich bevinden en men houdt elkaar scherp op het juiste beheer en de registratie. Kortom, een ideaal registratiemiddel.”


Damen Amels Breko
Menu